"to je bila sudbina"

Bio je opsednut njom, kupio joj DVORAC: Glumica je rešila da odmori od oskarovca i odmah – našla ljubav svog života

0

Američki glumac i španska glumica bili su među retkim zvezdama za koje smo očekivali da će ostariti zajedno. Ipak, njihova sreća trajala je kratko...

Elsa Pataki i Edrijen Brodi bili su zajedno od 2006. do 2009. godine
Elsa Pataki i Edrijen Brodi bili su zajedno od 2006. do 2009. godinefoto: Christophe SIMON / AFP / Profimedia

Španska manekenka i glumica Elsa Pataki najpoznatija je domaćoj publici kao nastavnica Rakel u seriji "Seranovi", a na svetskom nivou slavu joj je donela uloga Elene Neves u serijalu "Paklene ulice" (Fast & Furious).


Onima koji prate njen privatni život poznato je da je Elsa od 2010. u braku s australijskim glumcem Krisom Hemsvortom, s kojim ima troje dece – ćerku Indiju Rouz i blizance Sašu i Tristana, kao i da par živi mirnim porodičnim životom na relaciji Los Anđeles-Madrid-Bajron bej.


Ipak, Hemsvort nije prvi poznati muškarac kog je osvojila jedna od najlepših Evropljanki.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

 

Od 2004. do 2006. ona je bila u vezi s francuskim glumcem Mišelom Junom, a te 2006. godine zaljubila se u oskarovca Edrijena Brodija.


Kako je američki glumac svojevremeno ispričao, Špankinja i on upoznali su se preko Džuli Adams, njihove učiteljice za dijalekte.

 

Elsa Pataki i Edrijen Brodi bili su nerazdvojni
Elsa Pataki i Edrijen Brodi bili su nerazdvojnifoto: LORENVU/NIKO/NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Prvi put kad sam je ugledao, bilo sam potpuno opčinjen. Rekao sam Elsi kasnije da mi je bilo vrlo neprijatno jer je bila toliko lepa, divna i slatka. Postao sam vrlo svestan sebe – priznao je on tokom njihove ljubavi za magazin Hello!.


Kako je tada rekao, živo pamti baš svaki detalj njihovog prvog susreta.

 

Sećam se šta je obukla, sećam se da je imala simpatični mali kabriolet, pomislio sam "Vau! Ima čak i sladak automobil!" – ispričao je glumac.


Elsa je ispričala da su Edrijen i ona tada sveže izašli iz prethodnih veza, kao da im je život spremao pozornicu da se sretnu i zaljube.


To je bila sudbina – rekla je glumica.

 


Nekoliko meseci kasnije, počeli su zvanično da se pojavljuju kao par. Tokom jednog događaja juvelirske kuće Chopard u Njujorku, Brodi je izjavio da su Elsa i on "pronašli stvarno prelep par prstenova", a kada su ih pitali je li u pitanju vereničko prstenje ili burme, španska lepotica je odgovorila:


Ne, stvari čuvamo kao tajnu. To je samo za nas. Vrlo privatno.


Često se kaže da zaljubljeni ne mogu da skinu ruke jedni s drugih, ali je u slučaju Edrijena Brodija i Else Pataki to bukvalno bilo tako – u svakoj situaciji su se grlili, mazili , ljubili, pa je bilo maltene nemoguće uslikati ih u trenutku kada se ne dodiruju.


Glumac je bio toliko zaljubljen u koleginicu da joj je za 31. rođendan 2007. godine kupio – dvorac. U pitanju je imanje van Njujorka, na kom je u 19. veku podignuto zdanje u stilu evropskog dvorca.

 


Oboje se osećamo blagosloveno jer smo pronašl nekoga koga ne samo što volimo nego osećamo da se privlačimo, nekoga s tim delimo pogled na život – rekao je Brodi tada. – Elsa je donela toliko pozitivne energije u moj život.

 

Međutim, sredinom 2009. godine, pojavila se glasina da je par raskinuo, a nijedno od njih dvoje nije želelo da govori o tome. Izvor blizak glumcima pričao je da je Elsa osećala da je Edrijen pritiska i guši jer je renovirao pomenuti dvorac želeći da se tu skrase zajedno i zasnuju porodicu, te joj je on dao malo prostora.

 

Dao joj je prostora da diše misleći da će mu se vratiti – rekao je tada neimenovani izvor. Međutim, nije se vratila.

 

Elsa Pataki i Edrijen Brodi bili su zajedno od 2006. do 2009. godine
Elsa Pataki i Edrijen Brodi bili su zajedno od 2006. do 2009. godinefoto: EPA/CHRISTOPHE KARABA

Ubrzo zatim, Elsa Pataki viđena je sa Krisom Hemsvortom, a tokom božićnih praznika 2010. rekla mu je "da".


Edrijen je nakon raskida dugo uspešno skrivao svoj privatni život, a od 2020. godine je u vezi s engeskom kreatorkom Džordžinom Čepmen, koosnivačicom brenda Marchesa.

 

 

makonda-tracker