iznenadila

NIJE MOGLA DA IZDRŽI! Bivša supruga Orlanda Bluma ostavila komentar pored fotografije Keti Peri — i fanovi su bez reči!

1

Nekadašnji Viktorijin anđeo prokomentarisao je jednu fotografiju pevačice koja je nedavno dobila ćerku s njenim bivišim suprugom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Miranda Ker i Orlando Blum bili su u braku od 2010. do 2013. godine, a u danima sreće dobili su sina Flina, koji danas ima devet godina.


Njihova ljubav nije potrajala, ali danas su oboje srećni — manekenka s biznismenom Evanom Spigelom, a glumac s pevačicom Keti Peri.


Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice pre nešto više od mesec dana donela je na svet Orlandovo i njeno prvo zajedničko dete (devojčicu Dejzi), a pre nekoliko dana je na Instagramu otkrila da ćemo je uskoro često gledati. naime, ona je podelila fotografiju nastalu tokom snimanja takmičenja "Američki idol", gde će Perijeva biti deo žirija. Među brojnim komentarima pored ove fotografije našao se i jedan koji je napisala — Miranda Ker!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on


O, moj Bože! Ti si neverovatna! Volim te — poručila je manekenka novoj izabranici svog bivšeg supruga i tate njenog sina.

 

Ako pitate Ketine pratioce, ovo je "zreo potez", a pevačica i manekenka su pravi primer kako moderne porodice treba da funkcionišu.


Miranda je, inače, nakon udaje za Spigela na svet donela još dvojicu sinova: Harta (2) i Majlsa, koji sada ima 11 meseci.

 

 

makonda-tracker