nije želela dete u takvim okolnostima

Ostavio je TRUDNU zbog Šeherezade nakon 6 meseci braka: Evo kako izgleda prva supruga Halita Ergenča

2

Turski glumac Halit Ergenč ostavio je 14 godina mlađu trudnu suprugu zbog koleginice koju je upoznao na snimanju serije "1001", a ona nije želela da rodi dete u takvim okolnostima, pa je abortirala.

foto: EPA/CLAUDIO ONORATI
foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Turski glumac Halit Ergenč (53), kojeg publika pamti po ulozi u seriji "Sulejman Veličanstveni" već 14 godina uživa u srećnom braku sa koleginicom Berguzar Korel (40) koju je upoznao na snimanju serije "1001 noć".

 

Njih dvoje imaju troje dece, sinove Alija i Hana i ćerku Lejlu i iako se s vremena priča o njihovom razvodu, ovaj glumački par odoleva svim nedaćama.

 

Njihov prvi susret na filmskom setu je bio toliko sudbonosan da su oboje raskinuli tadašnje veze: Berguzar je ostavila dečka, a Halit se razveo od tadašnje supruge Gizem Sojsaldi (39). 

 

Gizem se jednom prilikom prisećala prvog susreta sa budućim suprugom.

- Jela sam ribu na plaži u Foči sa prijateljicom. Halit je tu snimao film “First Love”, bio je sa ekipom sa seta. Konobar nam je prišao i rekao: Devojke, Halit Ergenč i Halit Abi su ovde i žele da vas upoznaju. Insistiraju na tome, nisam mogao da im kažem ne. Ispostavilo se da je Halitu takođe rekao da prijateljica i ja želimo da upoznamo njega – ispričala je jednom prilikom ona.

- Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: Kako se usuđuješ! No, bio je tako prijatan i drag. Tri sata smo proveli zajedno i zaljubili se.

 

Kako je jednom prilikom u razgovoru za Hurriye Gizem priznala, bilo joj je neobično što Halit insistira da se venčaju budući da je zbog svog oca uvek imao strah od braka. Naime, njegov otac se ženio pet puta i imao je šestoro dece. 

 

- Verovala sam da se neću udati do 30. godine, ali moj život se u trenutku promenio-  rekla je Gizem.

 

Gizem je diplomirala političke nauke, ali je potpuno promenila svoje životne planove zbog Halita. Odložila je odlazak u Ameriku i san da postane glumica.

Često joj se plakalo od sreće, jer je Halit bio divan prema njoj i govorio da je najsrećniji čovek na svetu, jer je ona njegova supruga.

 

Gizem i Halit su se venčali 2008. godine, a samo pola godine kasnije je zatražio razvod, jer se zaljubio u koleginicu Berguzar Korel koju je upoznao na snimanju serije. 

 

U tom trenutku, njegova prva supruga je bila trudna, ali je odlučila da abortira.

 

- Nisam htela da rodim dete u takvoj okolini-  rekla je Gizem 

 

Kako su preneli turski mediji, Halit je tokom brakorazvodne parnice ponudio Gizem novčanu nadoknadu od 250.000 lira kako bi se što pre rastali, ali kako je priznala, nikakav novac ne može da nadoknati bol koju joj  je naneo.

 

Kasnije, Gizem je govorila o razvodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AzCevFansArg (@azcevfansarg)

-Moj psihijatar je rekao da je uništio mene kako bi zacelio sebe. Nešto je morao žrtvovati i to je bio naš brak- rekla je Gizem dodajući.

 

- Plakala sam danima. Došao je u jednom trenutku i rekao: 'Moja konačna odluka je razvod-  prisetila se i otkrila da Halit nije htio dete s njom i to ju je dodatno podstaklo da ode na pobačaj.

 

Nakon razvoda je samo jednom srela bivšeg supruga.

 

- Nazvao me je i našli smo se i popili kafu. Još jednom je kasnije zvao. Ja ga nikad nisam zvala-  zaključila je glumica koja je od 2012. godine u braku s rediteljem Husejinom Karabejom (52) i imaju sina.


 

 

 

 

makonda-tracker