odala svog dragog

Većina žena bi mu i ovo oprostila! Keti Peri otkrila svetu NAJGORU naviku Orlanda Bluma

1

Keti Peri je u jednoj emisiji podelila sa celim svetom lošu naviku svog partnera Orlanda Bluma — pa šaljivo istakla da ne može da ga "trenira" jer je već dala sve od sebe

foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID, Backgrid UK // Profimedia
foto: Stephen Crawshaw / BACKGRID, Backgrid UK // Profimedia

Pevačica Keti Peri otkrila je najgoru naviku svog verenika Orlanda Bluma! 

 

Jedan od najseksepilnijih glumaca na svetu, ipak, ima naviku koja se mnogim ženama — pa ni njegovoj — neće dopasti.

 

 

Keti je najpre pohvalila higijenu zuba svog dragog, pa otkrila i šta mu zamera.

 

On voli da koncem čisti zube, što je odlično, jer neki ljudi to ne rade i to je odvratno — počela je priču Keti (37) u emisiji Džejmija Tikstona i Amande Holden.

 

— On ima divne zube, ali konac ostavlja svuda!

 

 

Keti Peri je odala da Blum (45) konac ostavlja "na njenoj strani kreveta, u kolima, na kuhinjskom stolu", uprkos tome što "svuda imaju kante".

 

Kada ju je Amanda Holden pitala da "trenira" Bluma da se bolje ponaša , Keti je šaljivo rekla: — Da, pa, dala sam sve od sebe.

 

1 / 6 Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

 

Uprkos njegovoj lošoj navici, Keti imala je najlepše reči za oca njihove ćerkice Dejzi Dav, te mu je uputila emotivnu rođendansku čestitku:

 

Srećan 45. rođendan najljubaznijem, punom duše, najseksepilnijem i najjačem čoveku koga znam... Hvala ti što si mi kompas, sidro i unosiš radost u svaku sobu u koju uđeš. Ti si ljubav i svetlo mog života. Zahvaljujem svojim srećnim zvezdama na tebi i našoj dušici DD.

 

Nedavno je Keti otkrila zbog čega ne žuri da izgubi kilograme stečene u trudnoći, a proverite zbog čega sve novopečene mame moraju da čuju njene reči...

 

 

makonda-tracker