sve je pobedila

Pevač ju je ostavio zbog sekte, mislila je da je ISUSOVA SESTRA: Najlepša baka Evrope ima samo 46 godina i čudan život

0

Životna priča Mišel Hunciker, bivše žene Erosa Ramacotija, definitivno nije dosadna i svakidašnja

Eros Ramacoti i Mišel Hunciker ostali su u dobrim odnosima posle razvoda
Eros Ramacoti i Mišel Hunciker ostali su u dobrim odnosima posle razvodafoto: SASCHA SCHUERMANN / AFP / Profimedia

Italijanski pevač Eros Ramacoti postao je pre nekoliko dana deka, kada je njegova najstarija ćerka Aurora Hunciker Ramacoti (26) donela na svet prvo dete. Ona je rodila dečaka, koji je dobio ime Ćezare, a mališan je došao na svet u Švajcarskoj.


Ramacoti ima još dvoje dece – sina Gabrija (8) i ćerku Rafaelu (11), koje je dobio s bivšom suprugom i poznatom glumicom Marikom Pelegrineli, dok je Aurora došla na svet dok je Ramacoti ljubio manekenku Mišel Hunciker.


Njihova ljubav počela je sredinom devedesetih, Auroru su dobili 1996. godine, a par se venčao 1998.

 

 

U braku su ostali sve do 2002, formalno se razveli tek 2009, a mediji su svojevremeno pisali da je njihovoj ljubavi presudila – sekta.


Švajcarsko-italijanska manekenka, koja je viđena ispred bolnice nasmejana nakon ćerkinog porođaja rođena je u Sorengu, u Luganu, u delu Švajcarske u kom se govori italijanski jezik 24. januara 1977. godine.

 

Švajcarsko-italijanska manekenka i voditeljka Mišell Hunciker ispred klinike u Švajcarskoj u kojoj se porodila njena ćerka Aurora,  koju je dobila tokom ljubavi s Erosom Ramacotijem
Švajcarsko-italijanska manekenka i voditeljka Mišell Hunciker ispred klinike u Švajcarskoj u kojoj se porodila njena ćerka Aurora, koju je dobila tokom ljubavi s Erosom Ramacotijemfoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, njena majka Ineke je Holanđanka, dok je njen pokojni otac Rudolf govorio nemački jezik.

 

Nakon što se s majkom kao tinejdžerka preselila u Milano, vrlo mlada je počela manekensku karijeru, pa je već sa 17 godina pozirala za kampanje brendova Armani, Rocco Barocco, La Perla, Colmar, Fuerte Ventura, Lovable i Swish.

 


Nedugo potom, ušla je u vezu s 14 godina starijom muzičkom zvezdom Erosom Ramacotijem, a negde u to vreme je dobila ponudu da radi i kao voditeljka, pa je vodila najpopularnije TV programe Italije tih godina.


Budući da je Ramacoti bio jedan od najomiljenijih Italijana krajem devedesetih, njihova veza privlačila je mnogo pažnje medija, a Eros nije krio koliko je zaljubljen u mladu lepoticu. Tokom njihove ljubavi, Erosu je prelepa Mišel bila velika inspiracija, a malo je poznato da je njegov hit Più bella cosa posvećen upravo bivšoj supruzi.

 

Eros Ramacoti i Mišel Hunciker venčali su se 1998, a dve godine ranije dobili su ćerku Auroru
Eros Ramacoti i Mišel Hunciker venčali su se 1998, a dve godine ranije dobili su ćerku Aurorufoto: RONALD WITTEK / AFP / Profimedia

Iako je sve delovalo idealno, par se rastao nekoliko godina kasnije, a italijanski mediji pisali su da je jedan od razloga to što je Mišel Hunciker odbijala da prekine svoje veze s bizarnim kultom Ratnici svetlosti. Ona je pet godina bila članica ove sekte, u koju je ušla nakon što se zbližila s lekarkom koja je Ramacotija lečila tokom upale grla. Doktorka je svoju novu prijateljicu počela da vodi na sastanke kulta kom je pripadala, a on je vrlo brzo "usisao" i Mišel.


Dok je bila pripadnica kulta, Mišel se, u skladu s pravilima, odrekla cigareta, alkohola, intimnih odnosa i masturbacije jer Ratnici svetlosti veruju da je to nešto bez čega pojedinac ne može da bude istinski čist.

 

Uz to je potpuno prešla na vegansku kuhinju, a poznato je da je odbijala da jede picu jer je ona, prema verovanju Ratnika svetlosti, "koncentracija demonskih moći".

 

Mišel Hunciker bila je jedna od najlepših žena u Italiji devedesetih
Mišel Hunciker bila je jedna od najlepših žena u Italiji devedesetihfoto: Jürg Carstensen/AFP/Profimedia

Pre sastanka morali da se tuširamo i oblačimo se u belo. Uvek smo morali da skinemo cipele na pragu. Onda bismo ponovo morali da peremo ruke i da sedimo u krugu pre nego što počnemo sa seansama meditacije – ispričala je jednom prilikom Huncikerova.


U jednom od retkih intervjua, Mišel je ispričala da je tada verovala da je sestra Isusa Hrista i reinkarnacija jedne nacističke mlade, dok je seksualnost smatrana životinjskim i izlišnim instinktom.

 

Mišel Hunciker
Mišel Huncikerfoto: GERO BRELOER/AFP/Profimedia

Dok ju je kult potpuno obuzeo, manekenka je prekinula kontakt s porodicom i prijateljima, a prijatelji iz sekte su je ubeđivali da Eros Ramacoti loše utiče na nju i da je on taj koji pokušava da je udalji od porodice. Pevač je navodno davao sve od sebe da je otrgne od ove bizarne organizacije, ali mu nije pošlo za rukom, pa je na kraju rešio da se raziđu.


Kako je kasnije pričala Mišel, ona je sigurna da danas ne bi bila među živima da se u jednom trenutku nije trgla i napustila Ratnike svetlosti. Međutim, kada je pokušala da se vrati karijeri, nije joj bilo lako, pa danas tek povremeno ima angažmane u televizijskim emisijama.

 

Mišel Hunciker bila je jedna od najlepših žena u Italiji devedesetih
Mišel Hunciker bila je jedna od najlepših žena u Italiji devedesetihfoto: MARTIN SCHUTT/AFP/Profimedia

Ipak, na ljubavnom planu joj je išlo bolje! Od 2014. godine je bila u braku s Tomasom Trusardijem, naslednikom čuvene kompanije Trusardi, s kojim ima ćerke Selest i Sol. S njim je bila u braku do 2022. godine, a nije poznato da li trenutno ima partnera.


 

 

makonda-tracker