bilo je kratko i jezivo

Kad je čula šta očekuje od nje – POBEGLA JE TRČEĆI: Ovi glumci su superslavni i niste imali pojma da su bili zajedno

0

Ne samo što joj je "smešteno" da se upoznaju nego je pred glumicu postavljen zahtev zbog kog je mislila da će "Bog da je zgromi"

Sofija Verara tokom veze s Tomom Kruzom
Sofija Verara tokom veze s Tomom Kruzomfoto: Adrian Varnedoe / Pacific coast news / Profimedia

Sudeći po biografu Endruu Mortonu, koji je autor knjige "Tom Kruz: Neautorizovana biografija", nakon što se holivudski glumac rastao od španske glumice Penelope Kruz, smatrao je da hitno mora da nađe novu devojku.


On je vođama sajentološke crkve tada navodno dostavio listu žena s kojima bi voleo da se viđa, a na njoj se našlo ime kolumbijske glumice Sofije Vergare. Oni su procenili da bi vatrena latinoamerička zvezda bila prikladan izbor za zavodnika, pa su se odmah bacili na posao.


Ulogu provodadžije u njihovoj priči je odigrao Vil Smit, koji je u februaru 2005. organizovao žurku u susret dodeli Oskara, na kojoj je okupio veliki broj poznatih ličnosti.

 

Tom Kruz od početka karijere važi za jednog od najpoželjnijih
Tom Kruz od početka karijere važi za jednog od najpoželjnijihfoto: Shutterstock / Jaguar PS

Podrazumevalo se da će na njoj biti Tom Kruz, njegov kolega i prijatelj sa skupova sajentološke crkve, a uputio je poziv i Sofiji Vergari.


Tom i Sofija su se tada upoznali, a on se odmah svojski potrudio da je šarmira.

 

Kako piše Morton, Sofija nije bila svesna da je upletena u nameštaljku, a bila je "zaslepljena njegovim moćnim osmehom i zabavljena mećavom njegovih telefonskih poziva, cveća i čokolade odmah posle prvog susreta".

 

Usledila je kratka veza koju je par odlično skrivao od javnosti, toliko da postoji samo jedna njihova zajednička fotografija.

 

 

Gotovo da ih nismo ni upoznali kao par, a pisalo se da je Sofija izvukla Toma iz njegove zone komfora i da su bili tipičan primer suprotnosti koje se privlače.


Međutim, nije potrajalo, a razlog je bilo ono što ih je, na neki način i bez Sofijinog znanja, i sastavilo – sajentologija.


Kratko nakon što su ušli u vezi, Tom je navodno predložio Sofiji da s njim poseti Sajentološki centar za poznate ličnosti, gde je upoznala lidera ove ckrve Dejvida Miskevidža.

 

Uskoro je postalo jasno da je to njena audicija za najveću ulogu njenog života – gospođu Kruz – napisao je Endru Morton. – Objašnjeno joj je da, ako želi da prihvati tu ulogu, mora da se odrekne svoje katoličke veze i pređe u sajentologiju.

 

1 / 6 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


To nije bilo nešto što je Sofiju privlačilo i odmah je raskinula s Kruzom.


Nju je sajentologija u osnovi plašila – rekao je svojevremeno jedan prijatelj Sofije Vegare Mortonu. – Iskreno je verovala da će je Bog zgromiti i da će goreti u paklu ako im se pridruži.


Nedugo potom, Tom Kruz je započeo vezu s Kejti Holms, s kojom je stupio u brak i dobio ćerku Suri (koju nije video već deset godina), ali su se razvelil 2012. godine.


Što se tiče, Sofije, ona je već godinama u skladnom braku sa Džoom Manganijelom, a njihova priča je daleko simpatičnija i romantičnija od one koju je imala s Kruzom.

 

1 / 7 Foto: EPA/PAUL BUCK

 

 

makonda-tracker