supruga dejana lovrena

Ona je najmisterioznija žena fudbalera u Hrvatskoj: Venčali su se dvaput, lepa je kao model, a popularnost je ne zanima

1

Žene hrvatskih fudbalera lepotice su bez premca, a jedna od njih preferira da se ne fotografiše i ne izlazi često pod svetla reflektora

foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Hrvatska fudbalska reprezentacija sinoć je ponovo napravila senzaciju i na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisala moćni Brazil, plasiravši se tako u polufinale.


Momci koji predstavljaju Hrvatsku na Mundijalu pokazali su se kao sam krem svetskog fudbala, a regionalna i svetska javnost sve više se interesuje i za njihov život van terena.

 

Žene hrvatskih fudbalera jednako su atraktivne i zanimljive kao i supruge naših reprezentativaca, a među njima ima mnogo lepotica kakve se retko sreću. Jednu od njih hrvatska javnost i bukvalno viđa tek ponekad, a u pitanju je Anita Lovren, supruga Dejana Lovrena, koja se često opisuje kao najmisterioznija među izabranicama Vatrenih.

 


Nakon što su u Katar, kako bi bodrile svoje supruge, odavno stigle Vanja Modrić, Izabel Kovačić, Josipa Perišić, Ivana Vida, Helena Livaković, Iris Livaja, među poslednjima i tiho došla je i Anita, koja je supruga bodrila u prepoznatljivom "kockastom" dresu.


Suprugu fudbalera ruskog Zenita, inače, javnost je poslednji put imala priliku da vidi letos, na venčanju Dominika i Helene Livaković.

 


Dejan i Anita upoznali su s 2005. godine, kad je fudbaler imao samo 16 godina
Zanimljivo je da su se Lovrenovi venčali dvaput: najpre su imali građansko venčanje 2012, a godinu dana kasije i u Crkvi Majke Božje Remetske, nakon čega su organizovali veliko slavlje u jednom luksuznom hotelu, a goste je zabavljao pop pevač Jole.

 

 

Tada su već imali ćerku Elenu, a u junu 2015. dobili su i sina Josipa.

 


Hvala ti, Bože, na svemu. Danas se rodio jedan mali anđeo imena Josip. Ne znam više šta da kažem, jednostavno reči nisu dovoljne. Želim zahvaliti svojoj ženi Aniti na svemu. Ti si jedna predivna i hrabra majka, ovo nimalo nije lako i zato tebi i ostalim ženama skidam kapu – poručio je tada Lovren na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker