njihova priča

Zavoleli su se U CRKVI, a detalji su preslatki: Za ovog fudbalera kažu da je najlepši Hrvat, a njegova supruga je ČUDO

0

Ova lepotica, nekada uspešan supermodel, danas dizajnerka, važi za kraljicu žena fudbalera u hrvatskoj javnosti

foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu
foto: EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Hrvatska fudbalska reprezentacija sinoć je ponovo napravila senzaciju i na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisala moćni Brazil, plasiravši se tako u polufinale.


Momci koji predstavljaju Hrvatasku na Mundijalu pokazali su se kao sam krem svetskog fudbala, a regionalna i svetska javnost sve više se interesuje i za njihov život van terena.

 

Većina ih je, na žalost dama, zauzeta, a među njima je i jedan od najatraktivnijih – Mateo Kovačić, vezni igrač londonskog Čelsija.

 

Mateo Kovačić
foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok oduševljava svojim nastupima u Dohi, Kovačića podržava njegova supruga Izabel, možda i najpoznatija od svih žena hrvatskih fudbalera.

 

 

Ona uživa u toplim katarskim danima, šampanjcu i sjajnim igrama svog izabranika, a društvo joj na predivnim plažama pravi sin Ivan, kog su Mateo i Izabel dobili pre sve godine.

 


Izabel je, inače, nekada bila vrlo uspešna manekenka, danas je modna dizajnerka i preduzetnica, koja stoji iza brenda dečije odeće lunilou, a zanimljivo je da njihova ljubav nije počela kada su oboje bili velike zvezde.


Naime, Matea i Izabel spojile su nedeljne mise, kada je fudbaler, tada ministrant u katoličkoj crkvi, zapazio devojku hipnotišućeg glasa, koja je pevala u horu Lilium.

 

 

Ubrzo su stupili u vezu i bili jedno uz drugo u najvažnijim trenucima, a sudbonosno "da" izgovorili su 17. juna 2017. godine u župi Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Na venčanju su im, inače, pevale Izabeline bivše kolege iz crkvenog hora.

 


Par je uspeo da sakrije Izabelinu trudnoću od očiju javnosti maltene do samog kraja, a maleni Ivan pridružio im se 12. oktobra 2020.


I dalje su zaljubljeni kao prvog dana, a često Kovačići jedno drugom izjavljuju ljubav putem društvenih mreža i pokazuju koliko je idiličan njihov zajednički život.

 

 

 

makonda-tracker