(FOTO)

Otac je zaslužan za njegove fudbalske početke: Priča talentovanog hrvatskog fudbalera pokazuje da je život nepredvidiv

0

Hrvatska reprezentacija igra utakmicu sa Brazilom, a nakon mladog golmana koji je privukao pažnju, Vatreni imaju još nekoliko fudbalera zanimljivih javnosti.

foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mundijal u Kataru je privukao veliki broj poznatih ličnosti, a kako se već bližimo velikom finalu, mnoge neispričane priče o učesnicima ovog takmičenja su zanimljive ljudima širom sveta.

 

Hrvatska je jedna od reprezentacija koje su izborile plasman u nokaut fazu i bore se za Brazilom za polufinale, a nakon velikog uspeha njihovog golmana Livakovića, regionalni mediji nisu prestajali da pišu o reprezentativcima i njihovim lepšim polovinama.

Jedan od popularnijih pojedinaca je i Andrej Kramarić, fudbaler koji je kroz karijeru imao i uspone i padove, ali je svojim talentom zaslužio poziv za reprezentaciju.

Andrej je rođen u Zagrebu, a još od vrtića je znao da će se baviti fudbalom. Otac Josip ga je jednog dana odveo na stadion i tada je mali Andrej počeo da trenira u Dinamu. O njegovom privatnom životu se ne zna toliko toga, ali je poznato da je 2016. raskinuo šestogodišnju vezu da bi dve godine kasnije javnosti predstavio novu devojku Miu.

U jednom periodu je smatrao da ne dobija dovoljno minuta na terenu, pa je svoje nezadovoljstvo i javno izrazio, a nakon toga klub ga je stavio na transfer listu.

Iako su usledili uspesi, ali i povremeni padovi, Andrej se uvek trudio da izvuče svoj maksimum, pa je tako jedan od važnijih fudbalera u nemačkom Hofenhajmu. Nedavno je postao i otac dečaka, pa je time na neki način zaokružio svoju uspešnu godinu.

 

 

makonda-tracker