(foto)

Možda (ne)će da vas iznenadi: Ovaj fudbaler je NAJBOLJI FRAJER u hrvatskom timu, a njegova supruga je B–O–M–B–A

0

Iako su mnogi očekivali da će neki od mlađih fudbalera odnetipobedu u ovoj anketi, očigledno je više ljubiteljki "stare garde"...

foto: EPA-EFE/Abir Sultan
foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Hrvatska fudbalska reprezentacija, aktuelni vicešampioni sveta, ni ove godine nisu razočarali publiku i svoje navijače. Oni su uspeli da se plasiraju u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, a čitava nacija i dobar deo Balkana podržava ih da doguraju što dalje na ovogodišnjem Mundijalu.


Hrvatski mediji, očekivano, neprestano pišu o svojim Vatrenima, a novinare portala Index.hr zanimalo je za koga njihovi čitaoci smatraju da je najzgodniji reprezentativac.

 

Kako je istaknuto na ovom sajtu, uprkos tome što se titula najzgodnijeg često pripisuje mladom Jošku Gvardiolu ili Andreju Kramariću, u njihovoj anketi je ona pripala – Domagoju Vidi.

 

Domagoj Vida, Hrvatska, Hrvatska reprezentacija, Hrvatska fudbalska reprezentacija
foto: EPA-EFE/Stuart Franklin / POOL

Vida je, inače, odbrambeni igrač atinskog AEK-a i ima 33 godine, a prikupio je 21 odsto glasova čitalaca, 200 glasova više od drugoplasiranog Gvardiola.


Međutim, na veliku žalost obožavateljki, Vida je odavno zauzet, a njegovo srce godinama pripada bivšoj manekenki Ivani. Par se upoznao u noćnom klubu 2014. godine, a početkom septembra 2015. dobili su sina Davida.

 

 

Venčali su se u Crkvi Uznesenja blažene Djevice Marije 2017. godine, a par je i dalje zaljubljen kao prvog dana, pa često jedno drugom priređuju romantična iznenađenja.

 


Ivana je, inače, godinama bila uspešna misica, pa tako ima titule Kraljice Hrvatske, Mis turizma Hrvatske, Prve pratilje Mis Hercegovine i Prve pratilje Mis Dalmacije.

 

 

makonda-tracker