oboje su imali ozbiljne veze iza sebe

Njihova ljubavna priča je počela sasvim neočekivano: Heroj Hrvatske u pobedi nad Brazilom voli OVU voditeljku (FOTO)

0

Reprezentacija Hrvatske se plasirala u polufinale Svetskog prvenstva tako što je u neverovatnoj utakmici pobedila Brazil nakon penala.

foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia
foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Reprezentativci Hrvatske su pravi majstori kada dođe do produžetaka i izvođenja penala. Čini se da njihov golman Dominik Livaković ne može da pogreši, ali pored njega, dobili su još jednog heroja.

 

Naime, kratko je Brazil vodio, ali je Bruno Petković pred kraj drugog produžetka dao gol koji je odveo utakmicu u penale.

 

Petković je tako za kratko vreme postao heroj utakmice i cele nacije, a posebno je zanimljiva njegova ljubavna priča.

Bruno inače važi za jednog od najzgodnijih fudbalera Hrvatske, a kada je jednom gostovao u emisiji Klub 7, ugostila ga je voditeljka Iva Šarić, ni ne sluteći da će kasnije otpočeti vezu sa njiim. 

 

Nakon sudbonosne emisije, oni su počeli da izlaze zajedno, a zvanično je upoznao njene prijatelje za rođendan koji je organizovala voditeljka. Njihova ljubav je počela dve godine nakon što se Iva razvela od nekadašnjeg fudbalera Jerka Leka, sa kojim ima dvojicu sinova.

- O privatnom životu ne volim da govorim u javnosti. Jednostavno se ne osećam dobro kada s javnošću delim intimu, nadam se da me razumete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jeste da sam slobodna žena - rekla je voditeljka nakon razvoda jednom prilikom.

Bruno je pre nje bio u dugogodišnjoj vezi sa manekenkom Teom Slavicom, ali su raskinuli 2019. godine. Sa Ivom je dobio sina Adriana i ne krije koliko je beba unela radosti u njihove živote.

 


 

makonda-tracker