iskreno

Obožava starije žene, povezivan je s folk pevačicom: Hrvatski fudbaler Gvardiol jedva se brani od ljubavnih ponuda

0

Dame jednostavno lude za hrvatskim reprezentativcima, a ni oni nisu imuni na njih...

foto: OZAN KOSE / AFP / Profimedia
foto: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Hrvatska fudbalska reprezentacija sinoć je ponovo napravila senzaciju i na Svetskom prvenstvu u Kataru eliminisala moćni Brazil, plasiravši se tako u polufinale.


Momci koji predstavljaju Hrvatasku na Mundijalu pokazali su se kao sam krem svetskog fudbala, a regionalna i svetska javnost sve više se interesuje i za njihov život van terena.

 

Posebno je to slučaj s vrlo atraktivnim fudbalerima, među kojima je i Joško Gvardiol (20), inače odbrambeni igrač bundesligaša Lajpciga.

 


Mladi sportista nedavno je gostovao u HRT-ovoj emisiji "Knjaz kod Vatrenih", gde je pričao o mnogim temama, pa i o svom ljubavnom životu, koji deluje vrlo uzbudljivo.


Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi porodica – priznao je hrvatski fudbaler.
Kako Gvardiol ističe, ljubavnih ponuda mu ne manjka, a kada se prošli put sastao s reprezentacijom prišla mu je jedna vrlo hrabra devojka.

 

Joško Gvardiol
foto: EPA-EFE/Abir Sultan

Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je devojka prišla i dala papirić na kojem je bio njen Instagram profil – rekao je on i dodao koje kriterijume treba da ispuni buduća gospođa Gvardiol.

 

Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava porodice! – našalio se sportista.


Kako Gvardiol kaže, za njega su najlepše žene planete Anđelina Džoli, Šakira i, na prvom mestu, Dženifer Lopez, a ne krije da mu se posebno dopadaju starije žene.

 

Joško Gvardiol
foto: EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT


Malo starije, da, da. Sav sam u tom fazonu – iskren je on.


Iako je vrlo mlad, i Gvardiol je imao iskustva s tračevima o svom privatnom životu, pa se tako neko vreme pričalo da je bio u vezi sa 13 godina starijom folk pevačicom Oliverom Matijević iz Zadra, koja je učestvovala u rijaliti šouu "Gospodin Savršeni", što je ona potom demantovala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ivan_crnkovic1

 

 

makonda-tracker