(video)

Nevaspitan ili samo nestašan? Mesijev sin potezom RAZBESNEO PUBLIKU, a njegova majka je propala u zemlju od stida

0

Jedan od sinova Lea Mesija priredio je argentinskim navijačima i svojim roditeljima scenu koju teško da će moći da zaborave

foto: EPA-EFE/Neil Hall
foto: EPA-EFE/Neil Hall

Kao i mnogi fudbaleri, kapiten reprezentacije Argentine Lionel Mesi ima na Svetskom prvenstvu u Kataru podršku porodice, a njega najvatrenije podržavaju supruga Antonela Rokuco i njihova trojica sinova.


Oni ne propuštaju mečeve svog nacionalnog tima i bodre Mesija i njegove kolege iz VIP lože, a tako je bilo i na meču osmine finala protiv Australije.

 

Lepa Antonela privukla je mnogo pažnje i izmamila mnogo komplimenata kada se pojavila na stadionu u ljubičastom dresu sa imenom i brojem svog supruga, ali za njenog sina Matea fanovi nemaju mnogo reči hvale.

 

Dečak, koji je poznat po tome što je na Mesijevim utakmicama uvek zanimlijv publici, sada je uhvaćen kako vaci žvaku iz usta i njom gađa argentinske navijače koji su sedeli ispod lože. Njegova majka primetila je šta želi da uradi i na trenutak ga sprečila, ali je on ipak na kraju bacio žvaku u publiku.

Mesijeva supruga nije mogla da sakrije koliko joj je neprijatno, a reakcije su brutalne.


"Mesi toliko trenira da ne stiže da vaspitava decu", "Ovo je toliko nevaspitano da nemam reči", "Da je ovo Ronaldov ili Nejmarov sin, svi pričali o tome koliko je nevaspitan, ali ovako se pravimo da nismo videli", "Koliko je ponižavajuće da te dete ovako gađa", "Jadna Antonela hoće u zemlju da propadne od sramote"... komentari su na društvenim mrežama.

 

Antonela Rokuzo, Antonela Rokuco, Mesijeva žena, Žena Lea Mesija, Žena Lionela Mesija
foto: EPA-EFE/Neil Hall

Lionel Mesi je, inače, posle utakmice istakao da je srećan što su njegovi sinovi bili u gledalištu.


Moja porodica mi je uvek u srcu, a sinovi su mi sada dovoljno veliki da razumeju šta se događa i koliko mi je ovo takmičenje važno. Slave golove, uživaju u pobedama i srećan sam što možemo da podelimo ovo iskustvo – izjavio je fudbaler.

 


Pored Matea, Mesi i Antonela imaju još sinove Tijaga i Čira.

 

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

 

 

 

makonda-tracker