skladan par

Ljubav traje već skoro 20 godina: Evo kako izgleda prelepa supruga Saše Matić (FOTO)

0

Prelepu suprugu Saše Matića retko kad viđamo u javnosti, a njihova ljubav traje skoro dvadeset godina

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jedan od naših najpoznatijih pevača Saša Matić godinama se bavi javnim poslom, ali o privatnom životu zaista retko govori.

 

Njegova supruga je prema mišljenju mnogih njegovih kolega jedna od najlepših prirodnih žena, ali se njih dvoje gotovo nikada ne pojavaljuju zajedno u javnosti. 

 

 

Saša Matić i njegova izabranica Anđelija su u braku još od 2003. godine. Svoj život žive u privatnosti svog doma i trude se da svoj život zadrže dalje od očiju javnosti. 

 

Pevač je često u javnosti znao da kaže da mu njegove tri dame predstavljaju sve u životu. Iz braka sa lepom Anđom on ima dve ćerke,  Aleksandru koja sada ima 18 godina i Taru koja ima 13 godina.

 

Oni se trude da vode jedan normalan život i da oboje budu maksimalno posvećeni svojim ćerkama.

 

 

U više navrata Saša je govorio kako mu je supruga najveća podrška i kako bez nje ne bi bio ono što danas jeste. 

 

Njegova starije ćerka nedavno je proslavila 18 rođendan i tom prilikom je ponosni tata napravio gala proslavu na koju je pozvao i veliki broj svojih kolega.

 

- Supruga i kćerke su navikle da zbog posla često nisam kod kuće i razumeju me. Kada sam kod kuće, trudim se da provedemo kvalitetno vreme i da se potpuno posvetim porodici. Često me pitaju da li sam strog ili popustljiv tata, a ja nisam ni jedno, ni drugo, jer nikada nisam tu - rekao je Matić jednom prilikom za domaće medije. 

 

 

 

makonda-tracker