Sport, ljubav i moda

Žene srpskih fudbalera su prave lepotice: Brazil (možda) neće moći da ih ukroti, ali OVE BOGINJE JESU!

1

Kad imate ovakvu podršku kod kuće onda i nije teško da na terenu date sve od sebe. Lepše polovine naših reprezentativaca su u najvećem broju manekenke, kreatorke, voditeljke, influserke, blogerke ili sportiskinje, dok se jedna s naše liste izdvaja iz tog medijskog svetla i živi veoma povučeno.

foto: Instagram
foto: Instagram

Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je juče u Kataru, a javnost u Srbiji već je uzbuđena i s nestrpljenjem čeka prvi meč. Naši najbolji fudbaleri će već na početku imati veliki izazov – utakmicu protiv Brazila, a publika prati svaki detalj u vezi s ekipom.

 

 

Naravno, gde su fudbaleri, obično su i lepe devojke, a naši fudbalski reprezentativci su probrali najlepše od najlepših i s njima planiraju da ostare...

 

  • Aleksandar i Kristina Mitrović
Aleksandar Mitrović, Kristina Janjić
foto: Instagram

Ljubavna priča fudbalera i zanosne Kristine traje od njihove rane mladosti, a sjajni golgeter je uvek apostrofirao da najveću snagu crpi upravo iz porodice. 

 

 

Jedan od najboljih srpskih fudbalera Aleksandar Mitrović u skladnom je braku sa više nego atraktivnom manekenkom Kristinom Mitrović, nekada Janjić.

 

Kako se pričalo, oni su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a vrlo brzo nakon prvog izlaska pojavile su se strasti i ušli su u ozbiljnu vezu.

 

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno. Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi — rekao je Aleksandar.

 

Popularnog Mitra kao mlađeg ljubitelji fudbala pamte kao veoma nemirnog na terenu. Znao je često bez ikakvog razloga da dobija kartone, pravi bespotrebne faule i dozvoljava protivničkim igračima da ga lako iznerviraju

.

 

Međutim, neki baš Kristinu, inače dve godine strariju od Aleksandra, navode kao razlog smirivanja nekada jednog od nestašnijih srpskih fudbalera. Smatra se da je i njen uticaj bio veoma važan da se Mitar pretvori u ovako opasnog golgetera, koji danas u dresu londonskog Fulama redom rešeta mreže u Premijer ligi.

 

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram – priznao je i sam Mitrović jednom prilikom.

 

Aleksandar je sa Kristinom prvo dugo živeo u vanbračnoj zajednici, u kojoj su dobili dvoje dece – sina Luku (6) i ćerku Nađu (5). Mitar je postao otac prvi put sa svoje 22 godine, ali Kristina i on verili su se 2019. godine, a prošle su napokon rešili da stanu i na ludi kamen. Ubrzo nakon toga, u oktobru, su dobili i treće dete, tačnije drugu ćerku - Anastasiju.

 

- Imamo troje dece, dve ćerke i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuju samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će naša deca, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca - ispričao je srpski fudbaler.

 

Zanimljivo je i da je lepa Kristina iz sportske porodice. Tačnije, njen otac je poznati srpski fudbalski stručnjak Aleksandar Janjić, koji je vodio više domaćih prvoligaša.

 

Između ostalih Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju… Tako da i njjihova deca imaju dobar sportski pedigre i ne bi bilo iznenađenje da ih jednog dana vidimo na sportskim borilištima.

 

  • Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 

Pevačica Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u vezi su od kraja marta meseca, ali u poslednje vreme često se spekulisalo jes uli naslednica Cece Ražnatović i fudbaler španske Sevilje i dalje zajedno. 

 

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Međutim, možda i najpopularniji par kad je u pitanju naša fudbalska selekcija, pogotovo među mlađom publikom, ubrzo su na najlepši način pokazali da su i dalje zaljubljeni do ušiju.

 

Nemanja Gudelj, Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Naime, Anastasija je na svom Instagram "storiju" podelila objavu u kojoj  Gudelju čestita rođendan. 

 

  • Posle nekoliko burnih romansi sa poznatim damama - Nemanja Radonjić se smirio sa srpskom Kendal Džener

 

Nemanja Radonjić, fudbaler italijanskog Torina, već neko vreme je u vezi sa atraktivnom manekenkom Isidorom Kadijević.

 

 

Oni su se u početku trudili da kriju svoju vezu od medija, ali su tu i tamo znali da „isplivaju“ neki storiji i komentari na društvenim mrežama, po čemu je njihova romansa i otkrivena.

 

 

Ni danas ne dele suviše zajedničkih fotki, ali ih ipak ima dovoljno i to što onih opuštenih, što nekih gde su vrlo doterani.

 

 

 

Isidora se bavi modelingom, a neko vreme je pratio nadimak "srpska Kendal Džener", zbog sličnosti sa proslavljenom američkom manekenkom.

 

Ono što je malo neobično za „srpsku Kendal“ je da je ova lepotica relativno kasno ušla u modeling. Naime, ona je neko vreme živela u SAD, ali ubrzo po povratku u Srbiju su razni brendovi i dizajneri počeli da je zovu mnoge za projekte.

 

Čisto da se posetimo, pre nego što je uplovio u mirnu ljubavnu luku sa Isidorom, šuškalo se da je Nemanja imao romanse sa rijaliti učesnicom Ivom Grgurić, zatim ćerkom pevača Željka Šašića Sofijom, ali i Sofijom Milošević, današnjom suprugom još jednog našeg reprezentativca – Luke Jovića. Takođe, kako su pojedini mediji tvrdili, Radonjić je imao i tajnu aferu sa pevačicom Marinom Visković

 

 

  • Luka Jović i Sofija Milošević: Spremaju se za svadbu i novu bebu

 

Luka Jović i Sofija Milošević su svakako jedan od najpopularnijih parova u Srbiji. Manekenka i modna dizajnerka sa Lukom ima dvoje dece, dvogodišnjeg Alekseja i Teodora, koji još nije napunio ni godinu dana.

 

 

Baš nekoliko dana pred Svetsko prvenstvo u Kataru, Sofija je ponosno objavila nove lepe vesti. Luka i ona bi uskoro mogli da porade i na trećem detetu, a očekuje ih i velika svadba u Beogradu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Međutim, ni to nije sve, Sofija i mališani će putovati u Katar kako bi bodrili našu reprezentaciju i Luku sa lica mesta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove" na Svetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad! Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala. Inače, hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine – kaže Sofija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Kako to obično ide, najbolja i najveća podrška sportistima su upravo porodice i supruge, pa je tako i u ovom slučaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž (što će uskoro i zvanično postati) , otac i sportista - kaže Sofija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

Napadač, koji je posle ne baš toliko uspešne epizode u Realu, sada prešao u italijansku Fiorentinu, ne bi bio iznenađen da njegov ga njegov naslednik nasledi i na fudalskim terenima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

- Naš stariji sin Aleksej već je lud za tim sportom, iako ima samo dve godine. Luka i on svaki dan igraju fudbal i uvek ga nauči nečemu novom. Kada poraste, sam će da odluči da li će se profesionalno baviti tim sportom. Najvažnije je da ono što bude radio, radi s ljubavlju – ispričala je Sofija za Informer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)

 

Lepa Sofija se dotakla i svadbe, ali i toga kako bi Luka voleo da što pre dobiju i još jedno dete.

 

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici. Videćemo još – kaže Sofija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Osim što važi za jednu od najstilizovanijih dama na našoj sceni, Sofija je ujedno i kreatorka, pa često viđamo poznate ličnosti u baš njenim odevnim idejama.

 

Inače, Sofija je pre veze sa Lukom bila u romansama ili je bar medijski povezivana sa mnogim poznatim domaćim frajerima, kao što su Adem Ljajić, Viktor Troicki, Filip Živojinović… Sa druge strane, Luka Jović je najstarijeg sina Davida dobio sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević.

 

  • Vlahović u romansi sa italijanskom Megan Foks

 

Svi svetski mediji pre nekoliko meseci brujali su o tome kako su „italijanska Megan Foks“ i naš fudbaler u romansi. 

 

Ona se zove Karolina Stramare, a osim njenog nadimka o njenom izgledu dovoljno govori i to što je bila mis Italije, dok je sada voditeljka ili reporter na fudbalskim stadionima.


Vest o vezi Dušana i Karoline preneo je veliki broj medija sa Čizme, a po njima par se upoznao jos u Firenci, dok je Vlahović nastupao za Fiorentinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)


Pisalo se i da su početkom ove godine zajedno zajedno proslavili rođendan, pošto su rođeni sa samo danom razmaka. Inče, oni su skoro pa vršnjaci, pošto je Dušan 28. januara napunio 22, a Karolina dan ranije 23 godine.

 

Poznato je i da je ova zanosna devojka, koju zbog lepote zovu je i italijanska Megan Foks, velika navijačica Juventusa, tako da to može samo dodatno da ih zbliži.

 

Ipak, Dušan i Karolina nisu javno potvrdili ova pisanja medija, koju su preneli kako je njihova veza počela odmah nakon što je Dušan raskinuo vezu sa Mariasole Polio, jednom poznatom italijanskom influenserkom.


Dok se pre toga od strane domaćih medija, Vlahović povezivao sa Elenom Kitić, ćerkom pevača Mileta Kitića, ali ispostavilo se, ta vest nije bila tačna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

  • Sergej Milinković Savić i njegova Natalija 

 

Popularni SMS je sa Natalijom Ilić, o kojoj se u principu veoma malo zna. Ono što je poznato je sledeće: ona je blogerka, ima više od 25 hiljada pratilaca na Instagramu i veoma istančan modni stil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

Jedan od najboljih fudbalera rimskog Lacija i ova lepotica su u vezi već više godina i očigledno je da njihova ljubav samo raste.

 

Ovaj par deli zajedničke fotografije sa najrazličitijih moguća mesta, od odmora, preko prijema, do proslava. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

Po svemu što vidimo na njihovim društvenim mrežama, nema sumnje da će su oni veoma srećni zajedno i da će verovatno i jako dugo ostati tako.

 

Par je, inače, pred start Svetskog prvenstva dobio prvo dete, ćerkicu Irinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @natalija_ilic_

 

  • Dušan i Dragana Tadić

 

Supruga kapitena naše reprezentacije spada u one žene fudbalera koje vole da vode povučen život i ne možemo ih često videti u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @draganavukanac

 

Dragana nije skoro uopšte aktivna na Instagramu, gde ima svega oko 150 prijatelja, što jasno govori da ovaj par ceni svoju privatnost i da ne žele intimnu da iznose u medije. Na svom profilu ima svega tri objave, od čega su dve njene fotografije, a jedna je fotografija njenog supruga sa prijateljem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Tadić (@dusantadic)

 

U braku su već skoro punu deceniju, nikada nisu bili u centru bilo kakvog skandala, a Dragana često prati suprugove utakmice sa tribina. 

 

  • Ana i Predrag Rajković

 

Lepša polovina našeg golmana Ana važi za jednu od lepših žena fudbalera srpske reprezentacije. 

 

 

Ana i Predrag su u skladnom braku, a zanosna crnka se ranije bavila manekenstvom, ali modnim dizajnom.

 

 

Kad vidimo njene odevne kombinacije i koliko stila ima, to verovatno i nije bilo teško zaključiti.  Ana i Predrag imaju dvojicu sinova - Tadiju i Relju.  

 

 

  • Sportski par - Mia i Marko Grujić

 

Ovo je jedan pravi sportski par, pošto je Marko fudbaler, a Mia odbojkašica. Pre nego što se venčala sa Markom prezivala se Zeremski, kako je možda bolje pamte ljubitelji odbojke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

Nakon venčanja lepa odbojkašica uzela je muževljevo prezime, sa kojim je dobila i sina Savu.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

 

Inače, Mia je osvojila Marka još pre pet godina, a venčanje je usledilo nakon nekoliko godina zabavljanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

 

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a Mia je oduvek bila redovna na utakmicama Markove ekipe.

 

 

makonda-tracker