vatrena crnka

Imao je sreću da rano pronađe SRODNU DUŠU: Ova lepotica godinama ima srce Aleksandra Mitrovića

0

Supruga fudbalera reprezentacije Srbije i mama njegove dece je lepotica kakva se retko viđa, pa ne čudi što je slavni sportista osvojen na prvi pogled...

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Aleksandar Mitrović, jedan od najboljih srpskih fudbalera i sportista koji je obožavan širom sveta zbog svojih fenomenalnih nastupa u dresu Fulama, veliki deo svojih uspeha duguje porodici, koja mu je najvernija podrška od početka karijere.


Proteklih godina, na prvom mestu su to supruga i deca, a porodica Mitrović nastavlja da raste, budući da je izabranica našeg golgetera ponovo u drugom stanju.

 

Kako su svojevremeno pisali mediji, lepa Kristina Janjić, odavno je osvojila srce popularnog Mitra, a par je prvo dete – sina Luku – dobio u martu 2016. godine.

 

 

Već krajem 2017. na svet je stigla i njihova ćerka Nađa, a Kristina i Aleksandar su u maju 2021. godine izgovorili i sudbonosno "da" na romantičnoj ceremoniji koja je okupila veliki broj slavnih.


U julu ove godine, pročulo da se je Kristina ponovo u drugom stanju, a ona je ponosno pokazala trudnički stomačić, ne otkrivši pol bebe koja im se uskoro pridružuje.

 


Kristina je, inače, ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju... Jedan od omiljenih srpskih fudbalera i ona godinama žive u Londonu, budući da Mitar nastupa za tamošnji Fulam, a fudbaler je jednom prilikom objasnio da je srećan jer je rano pronašao ženu svog života i s njom zasnovao porodicu.

 


Sve mi se brzo izdešavalo. Ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima. Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem i sve samo to ranije prošao. U profesionalni fudbal sam ušao sa 15-16 godina i do sada sam se zasitio. Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće — istakao je Mitrović jednom prilikom nakon rođenja sina.


Kako je sportista priznao, Kristina ga je osvojila prvog trenutka kad ju je ugledao, a njihov odnos je izvanredan.

 


U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno. Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi — rekao je Aleksandar.

 

 

makonda-tracker