modna inspiracija

Idu i uz štikle, i uz patike, i uz čizmice... Anastasija Ražnatović ima JEDINE FARMERKE koje vam trebaju ove godine

0

Cecina ćerka je devojka koja definitivno ume da se obuče, a njene najnovije farmerke su apsolutni hit ove sezone

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

Farmerke ne samo što su vanvremenski klasik u pogledu modne ere i sezone – one su najpraktičniji deo svakog garderobera jer mogu da se nose na bezbroj načina i u bezbroj prilika!


To dobro zna i pevačica Anastasija Ražnatović, koja može da pohvali velikim brojem kvalitetnih pantalona od džinsa, a rado nosi i kraće i duže varijante, one od tamnog i one pravljene od svetlog teksasa, različitih krojeva.

 

Ovih dana, imali smo priliku više puta da vidimo ćerku Svetlane Ražnatović u farmerkama, a ona pretežno bira najaktuelniji model – zvoncare! Ipak, Anastasiju smo videli u pantalonama s vrlo blagim i jedva primetnim "zvonom", tek toliko da autfit učine interesantnjim na vrlo suptilan način.

 


Za jedan izlazak, ona je odabrala trendi model s farmerki sa džepićima, pantalone koje se postepeno šire od kolena, a kombinovala ih je s belom bluzom i blejzerom. Ovo izdanje upotpunila je providnim sandalama s visokim potpeticama, s obzirom na tople dane u Španiji, gde boravi kod dečka Nemanje Gudelja.

 

1 / 5 Foto: Instagram, /raznatovicanastasija/


Ipak, ovakve farmeke spadaju u najpraktičnije jer mogu da se nose s raznim drugim tipovima obuće – odlično izgledaju sa salonkama, espadrilama i baletankama, a sjajan utisak postići ćete i ako ih kombinujete s običnim belim patikama! Vrlo su popularne u jesenjoj sezoni jer se lako uklapaju s kratkim čizmama, obično kaubojskim, a jednako su efektne u sportskom kao i u elegantnijem autfitu.


Jednostavno, farmerke koje su vam potrebne cele godine!

 

 

makonda-tracker