izazovno i smelo

Prorezi i čipka svuda po telu: Sofija Milošević u haljini kojom je najpre Megan Foks izazvala lavinu komentara (FOTO)

0

U srpskoj prestonici se na jednoj proslavi okupila sva srpska elita i tom prilikom su poznate dame pokazale svu svoj raskoš i eleganciju.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Velika proslava jednog magazina je, osim estrade, okupila i poznate iz sveta mode, pa je među njima bila i jedna od naših najuspešnijih manekenki, Sofija Milošević.

 

Slobodno se može reći da je Sofija bila jedna od originalnijih dama na crvenom tepihu, s obzirom na to da je obukla haljinu za koju bi retko koja devojka imala smelosti.

Isto izdanje je jednom prilikom ponela i slavna Megan Foks, a već je jasno o koliko ekstravagantoj haljini se radi kada je i kontroverzna Megan nosila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Naime, Sofija se pojavila u crnoj haljini sa velikim prorezima, pa su tako, u suštini, samo grudi prekrivene, dok je donji deo haljine sačinjen od prozirnog materijala tako da se vidi veš koji je u sklopu cele toalete. U pitanju je haljina sa potpisom brenda Mugler i njena cena je 1.700 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Cokic (@itsmealeksa)

Manekenka je, kao i uvek, imala šminku koja ističe njen oči po kojima je prepoznatljiva, a elegantne sandale i torbica sa štrasom su samo upotpunile celu izazovnu kombinaciju.

 

Procenite sami da li vam se više svidja Sofija ili Megan?

 

 

makonda-tracker