kakav otac, takav sin

Njegov otac nam je doneo VELIKU SREĆU I PONOS: Sin Dragana Stojkovića Piksija je momak koji oduzima dah

2

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo 2022. godine, a iza uspeha, uz celu ekipu, stoji jedan čovek — Dragan Stojković Piksi

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Selektor Dragan Stojković Piksi odveo je reprezentaciju Srbije do pobede protiv Portugalije i do plasmana na Svetsko prvenstvo, a time doneo mnogima veliku sreću i razlog za radovanje i ponos. Dobro je poznato da je Dragan Stojković Piksi decenijama u skladnom braku sa Snežanom, a imaju troje dece — Anju, Andreu i Marka.

 

 

Nedavno je u javnost isplivala informacija da obe Piksijeve ćerke čekaju decu — u isto vreme — čini se da se od njih troje najmanje zna o sinu Marku Stojkoviću.

 

Marko je sinoć uživo pratio utakmicu, čestitao pobedu svom ocu, a deluje da upravo na oca izuzetno liči. Svakako ga je nemoguće ne primetiti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

 

U skladu sa time da je sin poznatih roditelja i da je odrastao u izobilju, Marko se i na društvenim mrežama ističe prikazivanjem luksuznog života, a lako je zaključiti da uživa u dobrim automobilima, putovanjima u sve krajeve sveta...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

Osim atraktivnog izgleda, on je i obrazovan, a pre nekoliko godina je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih londonskih fakulteta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

 

I dok Stojkovići sada imaju još jedan razlog za slavlje više, ni Anja Valente, koja je trudna sa trećim detetom, nije propustila fudbalski meč. Ona je podelila Piksijevu sliku na kojoj je pobednički digao ruke, uz emotivnu poruku:

 

Preponosna na tebe, tata — poručila je Anja.

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

makonda-tracker