radosne vesti

Stigla prinova u dom poznatog fudbalera: Ćerkici dali ime SIMBOLIČNOG značenja

0

Čuveni fudbaler nedavno je doživeo nezgodu na terenu, ali mu je osmeh na lice vratila supruga prelepim vestima 

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati fudbaler Aleksandar Mitrović postao je otac po treći put kada je njegova supruga Kristina na svet donela njihovo treće dete.

 

Par je dobio ćerkicu 1.oktobra, a njihovo dvoje dece Luka i Nađa sada imaju društvo za igru. 

 

Lepša polovina našeg proslavljenog fudbalera je podelila brojne čestitke na svom profilu, pa su tako svi mogli da vide da je u kući Mitrovića osvanula najradosnija vest.

 

 

Ćerkici su odlučili da daju ime vrlo simboličnog i jakog značenja, Anastasija. Reč je o imenu grčkog porekla veoma rasprostranjenom u hrišćanskim zemljama. Osnovno značenje mu je "ona koja je uskrsnula", "ona koja je ponovo rođena", "besmrtna", "večna", dok sam prevod imenice "anastasis" znači uskrsnuće.

 

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović već dugo je u ljubavi sa atraktivnom Kristinom Janjić sa kojom je prošle godine stao na "ludi kamen".

 

Kristina Mitrović
foto: Instagram

 

Njih dvoje su već dugo bili u vezi pre nego što su je ozvaničili. Kristina je dve godine starija od fudbalera, a prvo dete su dobili još 2016. kada je Mitrović imao 22 godine.

 

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca - rekao je sadašnji igrač Fulama i najbolji napadač u istoriji našeg fudbala.

 

 

 

 

 

makonda-tracker