uvek nasmejani

Ljubav im se desila iznenada i potpuno ih obuzela: Znate li koji popularni glumac je suprug Jelene Stupljanin?

6

Kada su se najmanje nadali, glumci koji spadaju u miljenike domaće publike pronašli su jedno u drugom srodnu dušu

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon 11 godina provedenih u Americi, gde je pohađala Akademiju "Li Strazberg" i radila u pozorištu, glumica Jelena Stupljanin vratila se u Srbiju pre nekoliko godina, pa danas imamo priliku da je gledamo u najuspešnijim projektima u našoj zemlji.


Iako sam u Americi počela dosta da radim u pozorištu I imala neka lepa filmska i TV iskustva, kada sam shvatila da mi, ipak, kvalitet života koji Amerika pruža nezavisnim umetnicima ne prija, vratila sam se ovde, i nisam se zbog toga pokajala – istakla je jednom prilikom.

 

Po povratku u rodnu zemlju, sačekalo ju je nešto što nije očekivala – ljubav njenog života. Naime, 2018. godine, dok su radili na predstavi "Zašto je poludeo gospodin R?" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, između glumca Bojana Dimitrijevića i četiri godine mlađe Jelene Stupljanin planule su emocije, a već naredne godine par je izgovorio sudbonosno "da".

 


Par je upriličio romantično venčanje tokom krstarenja Dunavom, a proslavi njihove ljubavi prisustvovale su kolege Nikola Đuričko, Snežana Bogdanović, Uliks Fehmiju, Gorica Popović, Milena Vasić...


Bojan mi izuzetno znači. Uz njega postajem više svoja. To što me on voli i način na koji me voli čini me boljom. Srećna sam. Osećam se zahvalno jer sam ispunjena. Ne uzimam to olako i želim da traje. Znam koliko je život krhka pojava i zahvalna sam za svaki dan koji imam i provodim sa Bojanom – izjavila je jednom prilikom Jelena.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić


Nakon godinu dana braka, koja je velikim delom protekla u izolaciji zbog početka pandemije virusa korona, glumica je istakla da se sa suprugom još više zbližila u novonastalim okolnostima.

 

Još je bolje posle godinu dana bračnog života. Svakim danom nam je sve lepše i sve smo sigurniji u to što nas dvoje imamo. Tokom nedavnog vanrednog stanja Bojan i ja smo se još više zbližili. Trenutno živim najlepši period života. Kada su Saru Džesiku Parker pitali koja je tajna uspeha njenog braka, rekla je: "Ako vam otkrijem, to više ne bi bila tajna" – rekla je Jelena za Gloriju.

 

1 / 4 Foto: Instagram


Kako je tada istakla, ni na trenutak ne žali što je napustila život koji je godinama gradila u Americi jer je po povratku u Srbiju dobila nešto vrednije.


Naš odnos ne nazivam nikakvim imenima jer ne volim da dajem etikete onome što imamo. Uopšte ne žalim za tim što sam napustila Ameriku i vratila se u Srbiju. Ovde mi se desilo nešto najlepše u životu, ljubav sa Bojanom – istakla je Jelena.

 

 

makonda-tracker