(video)

Pogledajte dobro da li je ONA ILI NJENA DVOJNICA: Jelena Stupljanin neočekivanom TRANSFORMACIJOM totalno zbunila javnost

0

Jelena Stupljanin je jako talentovana glumica koja nas oduševljava svojim transformacijama, a sada je definitivno napravila od sebe drugu ženu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Stupljanin ostvaruje zapažene uloge i njen talenat je tek sada prikazan u pravom svetlu, a glumica je za potrebe uloge spremna na sve.

 

Poznato je da glumci često moraju da menjaju svoj izgled, da se ugoje, smršaju, promene frizuru ili nešto slično kako bi maksimalno ušli u ulogu i dočarali to publici.

Jelena je sada svoj izgled dovela do neprepoznatljivosti i sigurno je nikad ne biste prepoznali. Ona je napravila zanimljiv video u kom je prikazala kako izgleda preko dana, a kako za potrebe snimanja. I, mi nismo sigurni da li je u pitanju ista osoba.

 

Glumica za potrebe serije koju snima ima afro lokne i moramo priznati da joj odlično stoje. Ovakva frizura je inače sve veći modni hit i dosta žena se opredeljuje za nju, a i zahvalna je u smislu da ne traži mnogo uređivanja i češljanja, samo je bitno da su lokne tu.

Podsetimo, Stupljaninova je odmalena pokazivala talenat za glumu i scenski pokret, te je bila sigurna kojim putem će krenuti posle osnovne škole.

 

Već nakon trećeg razreda srednje škole uspela je da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, davne 1996. godine. Diplomirala je maja 2000. godine sa predstavom "Majko, šta sam sve mogla biti."

 

 

makonda-tracker