predivni

Kada se pojave zajedno, sve oduševe svojim izgledom i šarmom: Evo kako izgleda Taisa, supruga glumca Bojana Krivokapića

0

Njih dvoje su u braku nešto više od 5 godina i malo ko ostane ravnodušan kada ih vidi zajedno.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Glumca Bojan Krivokapić jedan je od najzapaženijih glumaca na domaćoj javnoj sceni. Njegove uloge su veoma propraćene, a zbog svog talenta i šarma miljenik je mnogih žena.

 

On je rođen u Beogradu, u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Prepoznatljiv je po ulogama iz serija "Vojna akademija", "Istine i laži", "Čizmaši", "Dinastija, kao i u mnogim drugim televizijskim ostvarenjima, a veoma je uspešan i u pozorištu. On je i stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu.

 

Kao što smo napomenuli Bojan spada u miljenika ženske publike, ali njegovo srce je osvojila Taisa Krivokapić sa kojom ima dvoje dece - ćerku Nevenu i sina Bogdana. 

 

 

Nevena je upotpunila divan odnos koji imamo. Kako smo oboje zrele i formirane ličnosti, roditeljstvo nam nije previše teško palo. Povišen adrenalin, ljubav i obaveza koju osećaš prema detetu te ispirišu, pa imaš utisak da sve možeš. Sve to doprinosi da budeš bolji čovek i da generalno više saosećaš sa ljudima i njihovim potrebama. Kad postanete roditelj, sve druge stvari postaju sporedne, najnornalnije je da najviše želite da se bavite svojim detetom, sve ostalo može da se uradi, ali i ne mora — istakao je Bojan za magazin Gloria nakon rođenja ćerke.

 

Bojan Krivokapić, Taisa Krivokapić
foto: Instagram Printscreen

 

Njegova supruga Taisa je simultani prevodilac sa francuskog, nemačkog i engleskog jezika, ali od nedavno aktivno se bavi i psihoterapijom. 

 

Inače, zanimljiva je i anagdota sa Bojanovog i Taisinog crkvenog venčanja, a tog dana glumac se odlično seća. 

 

 

Sveštenik je došao i kada smo počeli venčanje, nekako je nonšalantno i skroz opušteno pričao o nama, potomcima i venčanju. Meni je to bilo nekako u najmanju ruku iznenađujuće, baš sam se začudio. Skroz jedan neformalan razgovor. U jednom momentu sam se pomerio i sakrio iza žene — rekao je Bojan, prenosi Srbija danas.

 

 

Podsetimo da je malo poznato da je glumčev otac živa legenda našeg glumišta Miodrag Krivokapić, koji iza sebe ima skoro pet decenija bogate i uspešne karijere.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker