(video)

Nova svetska zvezda — naš NIKOLA ĐURIČKO! 31 sekund SUVOG TALENTA srpskog glumca o kom priča cela planeta

7

Srpski glumac s adresom u Holivudu već na prvoj audiciji dobio je ulogu u ultrapopularnoj seriji Stranger Things, a nakon što je ona ugledala svetlo dana svet je saznao ono što je nama odavno poznato — Nikola Đuričko je glumački mag!

foto: Twitter, @Stranger_Things
foto: Twitter, @Stranger_Things

 

Glumac Nikola Đuričko i njegova porodica pre nekoliko godina su se osmelili za veliki rizik i krupan korak: spakovali su kofere i preselili se u Los Anđeles kako bi okušali sreću u Holivudu.


Jedan od naboljih glumaca svoje generacije na ovim prostorima rešio je da pokuša da izgradi holivudsku karijeru, a već na prvoj audiciji — za seriju Stranger Things — dobio je ulogu prevaranta Jurija. Đuričko nije do sad pričao mnogo o svojoj ulozi, a nakon što je četvrta sezona serije nedavno objavljena na Netfliksu konačno smo dobili priliku da ga vidimo i u jednom planetarno popularnom ostvarenju.

 

Pored Vinone Rajder, Dejvida Harbora i Mili Bobi Braun, koji standardno najviše oduševljavaju u svakoj sezoni, najviše pažnje privukao je upravo naš Nikola Đuričko, koji mami najviše komentara na društvenim mrežama. Među onima koji su izrazili oduševljenje srpskim glumcem je i legendarni pisac Stiven King, koji je na Tviteru napisao:


Obožavam ovog ljigavog Rusa Jurija. On zaslužuje sopstvenu seriju.

U duhu opštih simpatija prema Đuričku, i zvanični nalog ove serije na pomenutoj mreži podelio je kratak snimak posvećen glumčevoj ulozi. U pitanju je kompilacija sastavljena od nekoliko njegovih scena koja dokazuje da Đuričko ima izvrstan dar za komediju.

Dok čekamo da našeg glumca pogledamo u još nekom uspešnom ostvarenju, čestitamo mu na ogromnom uspehu. Mi znamo da ga odavno zaslužio!

 

 

makonda-tracker