žive u idili

Filmska ljubavna priča srpske voditeljke: Godinama su se samo javljali jedno drugom, a onda se SVE promenilo

0

Iako se najpre borila protiv Petrovih planova, sudbina je htela da ih on ostvari, ali i da postane njen suprug

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Nacionalnog dnevnika Tanja Rađenović ovih dana boravi u Crnoj Gori, gde sa suprugom na primorju poseduje uspešan hotel, a vreme provode uživajući u lepom vremenu.


Popularno TV lice s vremena na vreme deli s pratiocima na Instagramu kako joj prolaze dani na letovanju, a sada je objavila fotografiju na kojoj je vidimo kako se opušta na gliseru na predivnom Jadranu.

 

Tanja Rađenović
foto: Instagram

Tanja je, inače, godinama u skladnom braku s Petrom Rađenovićem, a jednom prilikom ispričala je kako je počela njihova ljubavna priča. Kako se ispostavilo, ona je definitivno jedinstvena!


Tanja je otkrila da su se oni poznavali još od tinejdžerskih dana, ali da se njihovo poznanstvo svodilo na javljanje jedno drugom u prolazu.

 

Tanja Rađenović, Petar Rađenović, Tanja Rađenović muž
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ja sam i tada mislila da je lep, zgodan i šarmantan, a on kaže da je i tada smatrao da sam jako zanimljiva, onako mala, plava, nasmejana i što bi on rekao - bledunjava. Prošle su godine da se nismo videli, a onda nas je spojio zajednički prijatelj – objasnila je voditeljka. – Naime, njih dvojica su otvarali kafić, pa me je drug zamolio da mu malo oko toga pomognem.

 

Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj "Silikonskoj dolini" na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana – istakla je ona u jednom intervjuu.


Par je nakon zabavljanja rekao sudbonosno "da", najpre u Sabornoj crkvi, a potom i u jednom prestižnom beogradskom hotelu.

 

Tanja Rađenović muž
foto: Instagram Printscreen

To je bila najbolja žurka na kojoj sam bila. Igralo se po stolovima i veselilo do duboko u noć – rekla je Tanja.

 

Njihova ljubav opstaje već godinama, a voditeljka kaže da su među njihovim tajnama tolerancija, poverenje, poljupci i smeh.

 


U našoj porodici ja sam malo više glas razuma, mada sve zavisi o kakvom problemu je reč. Moj muž uvek kaže da sam ja gazda u kući, i to je okej. Moje gazdovanje podrazumeva brigu o deci, kući, hrani i zdravlju. Bez šale, mi lepo funkcionišemo jer se jedno drugom ne mešamo u bračne i životne resore. Takođe znamo i šta ko od nas nikako ne voli da radi, kao i šta nas uzajamno nervira, pa se tako i trudimo da ne pravimo problem bez problema – rekla je u jednom intervjuu Tanja.

 

Voditeljka je, inače, majka dveju devojaka, Teodore i Anđele.

 

Decu sam rodila da im pružim život, ne da bi mi bile vezane za nogu, uvek će pratiti svoje zvezde. Svaka od njih mora da prati svoj put, mama i tata će uvek biti tu, nadam se da će biti uspešne, zadovoljne, srećne, raditi šta hoće i za šta su se školovale – izjavila je jedno prilikom ona.

 

 

makonda-tracker