skladan par

Filozof nije odoleo njenoj lepoti, a ni ovaj teniski trener: Ovaj frajer je suprug Nataše Tapušković

1

Glumica je godinama u skladnom braku s atraktivnim trenerom

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumicu Natašu Tapušković svi obožavaju još od filma "Lajanje na zvezde", u kojoj je za njenu naklonost borio Filozof, kog je odigrao Dragan Mićanović.

 

Malo je poznato da je lepa glumica već godinama u skladnom braku, a čoveka svog života upoznala je tokom svojih dvadesetih. 

 

Ona je sa 27 godina upoznaje Vuka preko svoje kume, a kasnije je postala njegova supruga.  Kako su mediji svojevremeno pisali, on je propustio mnoge angažmane u Americi kako bi mogao da provodi vreme s Natašom.

 

Vuk je inače teniski trener, ali se se u javnosti ne pojavljuje tako često, pa ih ne viđamo zajedno.

 

Vuk Tapušković, Nataša Tapušković
foto: Dragan Kadić

Imala sam 27 godina i naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket'“, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe. Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana – istakla je glumica.

 

Kako je ona istakla, rešila je da uzme suprugovo prezime iako je već bila poznata pod svojim devojačkim.

 

 

Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Muž mi je ogromna podrška. Kad ja radim, on smanjuje svoje poslove i bavi se decom – kaže Nataša.

 

Natašu smo, pored gorepomenutog filma, imali prilike da gledamo i u sledećim ostvarenjima "Život je čudo", "Šišanje", "Folk", "Pozorište u kući".

 

Glumica je za vreme bombardovanja je odlučila da se preseli u Italiju i napravi pauzu u karijeri. 

 

— Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebi-siterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca — priznala je tad Nataša.

 

 

makonda-tracker