bila je to velika ljubav

Šuškalo se da ga je ostavila zbog Ognjena: Ovaj sportista je bivši dečko Danijele Dimitrovske

0

Budući da manekenka nikad nije pričala o svom privatnom životu, o njenom emotivnom životu pre braka s Ognjenom Amidžićem nije poznato mnogo toga

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska saopštili su da su posle 10 godina braka rešili da se razvedu.


Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi — istakao je par u zajedničkom saopštenju.

 

Amidžić i Danijela važili su za jedan od najskladnijih domaćih parova, a oboje su poznati po tome što o svom privatnom životu ne pričaju za medije.

 

1 / 6 Foto: Sonja Spasić


Zato se o detaljima njihovih emotivnih života pre nego što su stupili u vezu ne zna previše, ali je poznato da je Ognjen ranije bio u braku s Milicom Marković, dok je Danijela navodno bila u ljubavi s jednim poznatim sportistom. Kako se pisalo, u pitanju je odbojkaš Miloš Stojković, a Danijela ga je upoznala u rodnom Požarevcu.

 


Prema pisanjima medija, oni su bili u stabilnoj vezi dok manekenka nije upoznala Ognjena Amidžića, za kog se udala posle godinu dana veze.

 

 

makonda-tracker