neverovatno!

Ovo nikako nisu mogli da PREDVIDE: Na venčanju Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske jedna stvar IZMAKLA KONTROLI

1

Svoj najsrećniji dan dugo su planirali, ali ovo nikako nisu očekivali.

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitorvske po svemu sudeći će ostati upamćeno ne samo kao jedan od najlepših dana u njihovom životu, nego i zbog jednog događaja koji se desi upravo na dan njihovog vennčanja. 

 

Oni su se venčali 2012. godine u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu 2012. godine. Na večnu ljubav su se zavetovali ispred 250 zvanica, a ono šta je zanimljivo jeste da oni često prepričavaju anegdote sa njihovog venčanja. 

Podsetimo da je Danijela nosila venčanicu ručne izrade koja joj je stigla iz Španij, a mladoženja je nosio crno odelo sa lakovanim cipelama. Slavlje su posle crkvenog venčanja premestila na poslednji sprat nekadašnje "Robne kuće Beograd" u zemunskoj Glavnoj ulici.

 

1 / 5 Foto: G.G./ATAImages

 

Oni su svadbenu ceremoniju pripremali veoma dugo kako ne bi došlo do nekog propusta, ali se desila jedna situacija koju nikako nisu mogli da predvide. 

 

Desilo se to da je njihova svadbena torta nepažnjom vozača zalutala na jednu drugu svadbu, te je tako ceremonija uzimanja prvog zajedničkog zalogaja morala malo da pričeka. 

 

Zanimljivo je da su se njih dvoje upoznali na snimanju Ognjenove autorke emisije 2009. godine.

 

Tada su oboje bili u braku, ali su već narene godine počeli zajedno da se pojavljuju i da ističu da su u vezi.

 

Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne — istakao je jednom prilikom Ognjen.

 

Njih dvoje su se verili su se u Turskoj godinu dana od zabavljanja, a veridbu su napravili u Požarevcu.

 

 

 

makonda-tracker