IDILA

Danijela je napravila pravu prazničnu bajku: Zavirite u DOM Amidžića koji spreman za Božić i Novu godinu (FOTO)

0

Danijela Dimitrovska Amidžić priznaje da uživa u svom prazničnim čarima, naročito u porodičnim okupljanjima i gozbi.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Poznata manekenka i preduzetnica Danijela Dimitrovska ne krije da joj je decembar jedan od omiljenih meseca u godini, jer joj je dekorisanje doma i porodična idila veoma znači.

 

S obzirom na to da je majka školarca Matije, već sredimom meseca odlučili su da naprave pravu prazničnu bajku u svom domu, a Danijela je podelila sa pratiocima na Instagramu kako protiče kićenje jelke.

 

—  Obozavam praznike i sve sto ide uz njih, dekoraciju, poklone, radost, Deda Mraza i velike količine ića i pića. Radujte se! — napisala je pored kratkog videa.

 

Ove godine Amidžići su odlučili da okite visoku jeklu sa veštačkim snegom, a preovladavali su crveni i sivi ukrasi koji su se fantastično uklopili u bele detalje dnevne sobe.

 

Za uređenje doma Danijela se najviše pitala jer možemo videti i roze tonove, mnogo detalja i neobičnih lustera.

 

Pored porodičnih obaveza i majčinstva, manekenka je vlasnica i modne agenciju, u kojoj sa svojim timom bira nova lica koja će napraviti svetsku karijeru, baš kao i ona.

 

Specifične crte lica i lepotu naslednica je od majke, kao i njena sestra Ivana koja joj je pored supruga najveća podrška.

 

 

makonda-tracker