(foto)

Pre Danijele, voleo je nju: Ova lepotica bila je prva supruga Ognjena Amidžića

0

Kako se tada pisalo, voditelj je bivšu suprugu upoznao na poslu, a zajedno su proveli četiri i po godine

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Popularni voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska saopštili su da su posle 10 godina braka rešili da se razvedu.

 

Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi — istakao je par u zajedničkom saopštenju.


Amidžić i Danijela važili su za jedan od najskladnijih domaćih parova, a voditelj je poznat kao jedna od poznatih ličnosti koje ne priča za medije o svom privatnom životu. Zbog toga se ne zna mnogo o njegovim prethodnim vezama, ali je poznato da je i ranije bio u braku.

 

On je, naime, početkom dvehiljaditih bio u braku s dve godine mlađom portparolkom jedne kompanije Milicom Marković.


Par se upoznao i zaljubio sada već davne 2002. godine na televiziji Pink, a zajedno su proveli četiri i po prelepe godine. Voditelj je blistao pored lepe Milice, koja nije uživala u pažnji medija.

 

Milica Marković
foto: Zorana Jevtić

Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo — istakla je ona jednom prilikom.


Kako je tada priznao, više puta je pokušao da veri svoju izabranicu, ali je na kraju ipak ona zaprosila njega. Venčali su se 24. juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, a nekoliko dana kasnije u Beogradu su proslavili svoju sreću u jednom restoranu sa čak tri stotine zvanica.


Kako je Ognjen tada istakao, on je želeo da se oženi mlad.

 

Ognjen Amidžić
foto: Dragan Kadić

Ja sam sebi još odavno utuvio u glavu kako bi trebalo da se oženim do tridesete godine i to sam ostvario. U tom momentu želeo sam venčanje, jer sam pronašao pravu osobu s kojom sam bio u vezi tri i po godine i to je bila prava odluka. Prepoznao sam da je Milica ta, takve stvari se prosto osete, ljubav je nemoguće objasniti, jednostavno se dogodi — rekao je voditelj u jednom razgovoru s medijima nakon druge godišnjice braka.


Međutim, posle četiri godine braka, par se rastao. Saopštili su to predstavnicima medija saopštenjem u kom su istakli da se njihova ljubav ugasila i da će ostati u prijateljskim odnosima.

 

Ognjen Amidžić
foto: Damir Dervišagić

Nakon izvesnog vremena, Ognjen je upoznao manekenku Danijelu Dimitrovsku, kojom se kasnije venčao i s kojom je dobio sina Mateju, dok je Milica ostala odlučna da sačuva svoj privatni život od javnosti, pa nije poznato čime se danas bavi i kako teče njen ljubavni život.


Voditelj se više nije oglašavao na temu svog prvog braka i ostao je odan svojoj želji da se ne eksponira u medijima svojim privatnim životom.

 

 

makonda-tracker