odluku su doneli zajedno

Nakon 10 godina ljubavi — KRAJ: Razveli se Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

0

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska su zajedničkim saopštenjem obavestili javnost da se razvode nakon deset godina braka.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditelj Ognjen Amidžić i model Danijela Dimitrovska su saopštili da se razvode i tom prilikom su izdali jedno saopštenje, te su dodali da se o ovoj temi više neće oglašavati.

 

- Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi - rekli su u zajedničkoj izjavi.

 

Ovaj bračni par je važio za jedan od skladnijih na našoj javnoj sceni, a iz desetogodišnje ljubavi rodio se sin Matija kom su roditelji maksimalno posvećeni. 

 

Zanimljivo je da su se Ognjen i Danijela upoznali još 2009. godine na snimanju njegove autorske emisije, a tada su oboje bili u braku. Međutim, već sledeće godine su počeli da se pojavljuju zajedno i potvrđuju da su u vezi. 

 

— Danijela i ja se jesmo upoznali u emisiji i na mene je ostavila fantastičan utisak. Nisam klasičan romantičar na taj neki očekivani način u smislu cveća i doručka u krevetu, ali ja to pokazujem na neki svoj način. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijalne — istakao je jednom prilikom Ognjen.

 

Ognjen je jednom prilikom istakao da se u suprugu zaljubio još pre nego što ju je upoznao. To je bilo kada je video njenu fotografiju u novinama i dodao da je za njega ona najlepša žena na svetu.

 

 

makonda-tracker