kao prvog dana

Venčanica kao iz bajke, ljubav koja ne jenjava: Bekamovi slave 23 godine braka, a o njihovom venčanju se još priča

0

Pre više od dve decenije, najpopularniji par u tom trenutku izgovorio je sudbosno "da", a ceremonija koju su organizovali bila je toliko romantična i luksuzna da je nije lako nadmašiti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna dizajnerka Viktorija i nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam juče su obeležili 23 godine braka, a oboje su jedno drugom javno čestitali godišnjicu.


Kažu da on nije duhovit, kažu da se ja nikad ne smejem, rekli su nam da neće trajati — napisala je Viktorija na Instagramu uz fotografiju za koju je pozirala sa suprugom. — Danas slavimo 23 godine braka. Dejvide, ti si moje sve, mnogo te volim.

 


Sportista je, s druge strane, podelio snimak iz emisije "Ali Dži šou", u kojoj su njegova supruga i on gostovali na početku ljubavi. Saša Baron Koen pitao je Dejvida da li je ranije bio fan grupe "Spice Girls", čiji je Viktorija bila deo, na šta je on odgovorio da nije, ali je bio njen fan.

 


Pre 23 godine, Poš je postala gospođa Bekam, ali uvek će biti Poš. Srećna godišnjica, vau, 23 godine i četvoro prelepe dece. Volim te, mi te volimo — poručio je on u opisu snimka.


Bekam je podelio i nekoliko starih fotografija na kojima njegova supruga i on imaju usklađene i pomalo komične autfite.

 

Dejvid i Viktorija postali su supružnici 4. jula 1999. godine, a mediji su željno pratili svaki deetalj u vezi s raskošnim venčanjem.

Naravno, od žene koja je poznata kao Poš ("otmena") ne bi se očekivalo ništa manje od toga da svaki detalj otiše nenadmašnim luksuzom! Par je rekao "da" u zamku Luterstaun, u blizini Dablina, a ceremonija je, uprkos svem glamuru, bila vrlo intimna: prisustvovalo joj je tek 29 najbližih članova porodice i prijatelja.

 

 

Što se tiče dekoracije, svu da su bile latice ruža i srebrne grančice breze, a nakon što je ceremonija završena puštena je golubica, dok je iznad zamka podignuta zastava na kojoj je pisalo V.B.D — kao Viktorija, Bruklin i Dejvid.

Nakon formalnog dela upriličeno je slavlje na kojem su Bekamovi ugostili 230 zvanica, među kojima je bilo mnogo svetskih zvezda, a prvi ples bio je vrlo romantičan i dogodio se uz pesmu It Had To Be You iz 1924.


Kada je reč o stilu, on je morao biti nenadmašan, a Viktorijina venčanica do danas je jedna od najlepših koje smo videli u svetu poznatih.

 


Ona se opredelila za klasičan model koji podseća na haljine princeza iz bajki, pa je odabrala model kraljice mode za venčanja Vere Veng.


U pitanju je svilena plisirana balska haljina u nijansi šampanjca, koja ima šlep od šest metara i uglast korset, a sve je zaokružila — kako to već princeze čine — osamnaestokaratnom zlatnom tijarom! Dejvid je nosio klasično belo odelo, a u ovoj boji je bio i njihov sin Bruklin, koji je spavao tokom većeg dela ceremonije i slavlja.

 

 

 

makonda-tracker