igra sudbine

"JA bih se udala za fudbalera, JA bih nosila skupu odeću..." Gde je danas žena kojoj je Viktorija Bekam UKRALA ŽIVOT?

0

Odabrana je da bude članica grupe Spice Girls i dok je čekala da se okupe — njeno mesto je zauzela Viktorija!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Malo je poznato da je u grupi Spice Girls, u kojoj je bilo dve Melani, umalo završila još jedna devojka istog imena! U pitanju je Mel Koloma, koja je odabrana da bude "spajsica", ali se onda sve preokrenulo.


Melani Braun, Melani Čizom, Ema Baton, Geri Halivel i Viktorija Bekam činile su najpopularniji ženski bend svih vremena. Nikada nije bila tajna da ova poslednja nije mogla da se pohvali raskošnim glasom i da je često samo "otvarala usta", a pre nekoliko godina medijima se obratila žena koja je najpre odabrana za mesto koje je potom pripalo Viktoriji.

 

Mel Koloma ispričala je kako je tokom devedesethi među više stotina kandidatkinja na audiciji odabrana za članicu grupe Spice girls.

 


Ipak, nekoliko sedmica kasnije, menadžment je kontaktirao s njom i obavestio je da je došlo do promene plana, kao i da će na njeno mesto doći mlada pevačica Viktorija Adams – ista ona koju danas znamo kao Viktoriju Bekam, vlasnicu uspešne modne imperije.

 


Razlog za to zbog čega je Melani zamenjena Viktorijom je, pomalo, neočekivan: rečeno joj je da peva isuviše dobro, zbog čega bi mogla da zaseni ostale članice grupe.

 

Ona je pre nekoliko godina za britanski Mirror rekla da sve do 1996 – dve godine kasnije – nije ni shvatala kakva joj je prilika promakla.

 

 

Mislila sam da od toga nije bilo ništa, s obzirom na to da su prošle dve godine i o njima nisam čula ništa – ispričala je Melani pre nekoliko godina. – A onda sam ih videla na TV-u. To je bila grupa čiji sam član umalo postala.


Koloma danas ima 47 godina i radi u britanskoj nacionalnoj službi za zdravstvenu zaštitu. Još uvek se bavi i pevanjem - nastupa s bendom The Decanters na venčanjima i kruzerima.

 

A Viktorija... Dobro znamo šta ona radi ovih dana!

 

1 / 18 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

makonda-tracker