iznenadićete se

On je bio zvezda i SAN MILIONA ŽENA, a ona — konobarica: NAJROMANTIČNIJE PRIČE o tome kako su se upoznali čuveni parovi

0

Početkom sedamdesetih, poznati glumac video je u reklami devojku zbog koje mu je zastao dah. Ispostavilo se da ona živi u blizini i da će je uskoro ne samo upoznati nego i osvojiti njeno srce. Danas je njihov brak jedan od najsrećnijih u svetu poznatih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Imali su slavu, uspeh, novac i moć, ali pravu prekretnicu u životu ovih ljudi predstavljao je samo jedan trenutak, i to onaj koji nema veze s njihovim blistavim karijerama. Reč je o momentu kada su prvi put ugledali najvažnije ljude u svojim životima.

 

  • Tom Brejdi i Žizel Bundšen

 

Mislili ste da najplaćenija manekenka na svetu i NFL igrač nisu u prošlosti imali ljubavne probleme? Ispostavilo se da su imali toliko poteškoća da upoznaju nekoga ko im odgovara da su se njih dvoje upoznali na — sastanku na slepo!

 

Njihovi zajednički prijatelji smatrali su da bi Tom i Žizel bili odličan par i to se ispostavilo kao istina. Ubrzo su saznali da je Brejdijeva bivša devojka, s kojom je raskinuo nedugo pre toga, u drugom stanju i malo je falilo Žizel i on ne nastave da se viđaju. Ipak, rešili su da pokušaju i ostalo je istorija...

 

  • Vil i Džejda Pinket Smit

 

Džejda je svog budućeg supruga upoznala kada je imala samo 19 godina, na audiciji za ulogu u seriji "Princ s Bel Era". Tek nekoliko godina kasnije, oni su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

 

Nakon što smo se znali godinama, izašli smo na večeru i videla sam da je ovaj mršavi klinac izrastao u odgovornog muškarca — rekla je jednom prilikom Džejda.

 

Par, inače, godinama prate glasine da imaju otvoren brak, a u Džejdinoj emisiji su otvoreno razgovarali o jednoj njenoj paralelnoj vezi.

 

  • Keri Maligan i Markus Mamford

 

foto: Profimedia

Glumica i pevač su venčani od 2012. godine, ali je njihova priča počela mnogo ranije. Naime, njih dvoje su se kao deca dopisivali i godinama čuvali pisma koja su tada slali jedno drugom. Kada su odrasli i izgradili karijere, sreli su se i shvatili da su rođeni jedno za drugo!

 

  • Majkl i Šakira Kejn

 

foto: Profimedia

Legenda britanskog i holivudskog filma Majkl Kejn video je jednog dana pre mnogo decenija reklamu za kafu u kojoj mu je pažnju privukla tamnoputa lepotica. Štaviše, glumac je postao opsednut njom, a jednom prilikom rekao je da je tada pomislio da je Šakira "najlepša žena koju je u životu video".

 

Ispostavilo se da ona živi svega nekoliko kilometara od njega i da je njihova ljubav suđena — u braku su već 43 godine i imaju ćerku Natašu. U čemu je tajna njihovog braka? Kejn kaže da nikada nije ni pomislio da prevari Šakiru s nekom svojom koleginicom jer je ona lepša od bilo koje filmske zvezde.

 

  • Dejvid i Viktorija Bekam

 

1 / 9 Foto: Jason Shillingford / MirrorPix / Profimedia

 

Dok je gledao spot grupe Spajs grls, mladi fudbaler Mančester Junajteda rekao je svom prijatelju: "Vidiš devojku u tamnoj, kratkoj haljini? Oženiću se njom", mnogo pre nego što je uopšte upoznao Viktoriju. Pevačica i dizajnerka je kasnije ispričala da je i Dejvid privukao njenu pažnju pre nego što su porazgovarali — dok su se njegovi saigrači provodili u jednom restoranu, Dejvid je stajao po strani sa svojom porodicom.

 

Imao je tako sladak osmeh — prisetila se jednom Viktorija.

 

  • Mila Kunis i Ešton Kučer

 

foto: Profimedia

Kada su igrali par u sitkomu "Vesele sedamdesete", tada maloletna Mila Kunis bila je beskrajno zaljubljena u svog kolegu Eštona. On je bio uspešan, poznat i izgledao kao model.

 

Bila sam nervozna i bilo mi je neprijatno. Bila sam nenormalno zaljubljena u njega! — otkrila je jednom Mila.

 

Štaviše, njen prvi poljubac dogodio se upravo sa Eštonom, i to ispred kamere.
Nakon više od decenije druženja, Miline veze s Mekolijem Kalkinom i Eštonovog braka s Demi Mur, oni su shvatili da su ludi jedno za drugim, venčali su se, a danas su ponosni roditelji dvoje dece i nerazdvojni su!

 

  • Met Dejmon i Lusijana Baroso

 

foto: Profimedia

Dok je 2003. godine snimao film Stuck on you, Met je uživao u osveženju u kafiću u Majamiju i u jednom trenutku zastao. U punoj prostoriji ljudi, na sasvim suprotnom kraju, ugledao je konobaricu, vatrenu lepoticu tamne kose, i osetio ljubav na prvi pogled.

 

 

makonda-tracker