POGLEDAJTE

Kako treba da izgleda devojčica od 10 godina? Ćerka Dejvida Bekama se pojavila u NESTVARNOJ haljini sa OMBRE efektom

0

Dejvid Bekam je glavna senzacija u Veneciji, budući da se pojavio sa ćerkom Harper Seven koja je privukla svu moguću pažnju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid Bekam uživa na odmoru u Veneciji gde sa ćerkom Harper Seven provodi tople letnje dane i deli lepe momente na društvenim mrežama.

 

Povodom proslave 180. rođendana luksuznog brenda jahti Riva koje se održava u Veneciji, Dejvid i njegova desetogodišnja ćerka su privukli najviše pažnje pojaviviši se među okupljenima.

 

Fudbaler je nosio standardno crno odelo koje je odisalo elegancijom, dok je Harper Seven zablistala u balskoj šarenoj haljini. Ona je nosila prerađeni model iz Zimmerman kolekcije Postcard, a u pitanju je haljina sa ombre efektom u plavim i ružičastim nijansama od svile.

Gornji deo haljine nema bretele i prati liniju tela dok se polako širi u suknju koja poprima oblik balske haljine. Devojčica je haljinu uklopila sa sportskim patikama i belim čarapama, a to je bio i logičan odabir za njene godine, što je mnogima privuklo posebnu pažnju.

Svoje oduševljenje nije mogla da sakrije ni Viktorija Bekam koja je podelila fotografiju ćerke i muža uz reči da ih mnogo voli i da su oni njeno sve.

 

makonda-tracker