ŠTA VI MISLITE?

"Bio je POD PRITISKOM da mora da zadovolji druge ljude svojim odabirom": Nikola Pelc ISPROZIVALA Bekamove u javnosti

0

Viktorija i Dejvid Bekam su na glamurozan način proslavili venčanje sina Bruklina i lepe Nikole Pelc, a to je danima bila jedna od glavnih tema.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bruklin Bekam i Nikola Pelc su privukli mnogo pažnje svojom vezom i brakom, a manekenka je sad dodatno zaintrigirala javnost poslednjom izjavom.

 

Ona je istakla da je njen suprug Bruklin bio godinama pod velikim pritiskom da zadovolji druge ljude svojim odabirom. Zbog ovoga svi misle da je jasno aludirala na Viktoriju i Dejvida.

 

Bruklin Bekam se prvenstveno bavio fotografijom što je bila želja njegovih roditelja, a manekenka je nedvosmisleno rekla da je on mnogo srećniji sada u kulinarskom svetu. 

 

Nikola je dodala i da se njen suprug često konsultuje sa njenim ocem, milijarderom, Nelsonom Pelcom.

 

1 / 12 Foto: Instagram

 

- Bruklin ulazi u veoma uzbudljive stvari sa svojim emisijama, ali i poslovnim stvarima i to je stvarno slatko. Gledam ga kako zove mog tatu i govori: 'Šta misliš o ovome?'. Volim da ga gledam kako uči od mog oca - zaključila je ona.

 

Nikola Pelc je ćerka milijardera i poznate Klaudije Hefner, od koje je nasledila lepotu, a jedno je sigurno, venčanjem sa Bruklinom nije sebi obezbedila ulaznicu u svet imućnih i poznatih, jer je to već imala, s obzirom da se bogatstvo njenog oca procenjuje na čak 2,3 milijarde dolara.

 

 

makonda-tracker