zvezda tuđeg venčanja

Tražila da zbog nje menjaju važnu stvar, pa došla U BELOM: Bizarno ponašanje Viktorije Bekam na svadbi slavnog fudbalera

0

Viktorija Bekam, poznata kreatorka i supruga Dejvida Bekama, svojski se potrudila da se nađe u centru pažnje na venčanju njegovog kolege i prijatelja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Španski kuvar Dani Garsija ispričao je kako je pred venčanje fudbalera Serhija Ramosa i poznate novinarke Pilar Rubio bio prinuđen da menja planove koje je prethodno napravio s mladencima. Za sve je bila kriva — gospođa Bekam!


Ramos i njegova lepa izbranica venčali su se u Sevilji 2019. godine nakon dugogodišnje ljubavi, a njihovo venčanje okupilo je sam krem evropskog fudbala.

 

 

Među zvanicama se našao i fudbaler Dejvid Bekam, koji je došao sa suprugom Viktorijom, a koja nije ni na dan mogla da odstupi od svog uobičajenog jelovnika.

Tako je kuvar koji je brinuo o svadbenom meniju samo zbog Viktorije Bekam morao da napravi krupne izmene.


Bilo je vrlo čudno. Želela je da sve bude drugačije i da joj serviramo isključivo povrće, a tu je bilo još nekih čudnih stvari, kakve u životu nisam video. Imala je sa sobom kokosovu vodu, činiju mente i hidroalkoholni gel koji je danas veoma poznat, ali tada nije bio tako uobičajen jer još nije počela pandemija kovida — ispričao je kuvar Dani Garsija na jednoj španskoj televiziji.

 

I tu nije bio kraj neobičnom ponašanju Viktorije Bekam, budući da je potom na venčanje stigla — u beloj haljini.

 

 

Doduše, u pitanju je bio dezenirani model, ali je supruga Dejvida Bekama u svakom slučaju prekršila nepisano pravilo da u belom na svadbi može da bude samo mlada.

 

 

makonda-tracker