(FOTO)

Da li biste rekli da su oni ROĐENI BRAT I SESTRA? Dejvid Bekam na DUHOVIT način čestitao rođendan sestri Lin

0

Dejvid Bekam je nedavno bio u centru pažnje, tačnije cela njegova porodica zbog glamurozne proslave povodom venčanja sina Bruklina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid i Vikorija Bekam važe za jedan od skladnijih parova na svetskoj sceni, a iako je bilo nekih trzavica, oni su uspeli da sačuvaju svoj brak.

 

Fudbaler je poznat kao porodičan čovek i dok celu njegovu porodicu dobro znamo, naročito posle spektakularnog venčanja koje je ispratio ceo svet, malo ko je obraćao pažnju na to da Bekam ima stariju sestru Lin.

 

Dejvid je povodom sestrinog 50. rođendana objavio porodičnu fotografiju iz detinjstva na kojoj su on i sestra sa roditeljima, a nakon toga je usledila i fotografija Lin kada je bila tinejdžerka.

 

- Srećan pedeseti, Lin! Nadam se da ćeš provesti neverovatan dan, ti to zaslužuješ! P. S. Izvini za drugu sliku - napisao je fudbaler.

Bekam se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom, a nedavno je oduševio i fotografijom sa majkom, dok se po objavi sa sestrom može videti da fudbaler voli da se našali sa svojim najmilijima. A vi procenite sami da li slavni Dejvid Bekam i njegova sestra Lin liče.

 

 

makonda-tracker