MIR JE PRONAŠLA U PRIRODI

Zbog nje su Bekamovi bili PRED RAZVODOM: Vatrena lepotica zaradila MILION od afere s fudbalerom, a evo gde je danas

0

Dejvid Bekam uživa u braku sa Viktorijom, ali njihov odnos nije uvek bio idiličan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid Bekam je slavni fudbaler na kog nisu imune mnoge žene, ali jedna afera je odjeknula kao bomba.

 

Naime, pomoćnica fudbalera, Rebeka Los je svojevremno bila u centru skandala nakon objave da je Dejvid prevario Viktoriju upravo sa njom.

 

Skandal se nedeljama nije stišavalo, a te 2004. godine bračni par Bekam je upao u krizu. Često se pisalo o potencijalnim Dejvidovim prevarama, međutim ipak su ostali zajedno.

 

Bekam i Rebeka su uslikani zajedno još 2003. i tada su viđeni kako zajedno odlaze iz kluba u njegov apartman, međitim sutradan su Dejvid i Viktorija dali izjavu kako je u njihovom braku sve u redu.

 

Ipak, Rebeka je o svemu ovome progovorila i rekla kako se sve izdešavalo dok se Viktorija spremala da putuje porodično na skijanje. Bekam ovu aferu nikada nije zvanično demantovao, a kasnije je i australijska manekenka Sara Marbuk je otkrila da je dva puta bila sa Bekamom, što je on odbacio kao neverovatnu ludost.

Rebeka se pojavila na naslovnici Plejboja, a od drame sa Bekamom je, navodno, zaradila milion funti.

Ona danas živi povučenim životom u Norveškoj i učiteljica je joge. Od 2012. godine je u braku i ima dva sina, a život joj je daleko od skandala i skroz drugačije od onoga što smo videli pre nepunih 20 godina.

 

 

makonda-tracker