odnos za primer

25 godina posle raskida, iskreniji nego ikad: Emotivan razgovor Breda Pita i Gvinet Paltrou koji MORATE da pročitate

0

Prošle su dve i po decenije otkako su bili najpopularniji par na svetu, u međuvremenu su oboje imali propale veze i brakove, ali poštovanje i ljubav koje Bred Pit i Gvinet Paltrou daje jedno prema drugom nisu se ugasili

foto: PA / PA Images / Profimedia
foto: PA / PA Images / Profimedia

Prijateljstvo posle ljubavi često deluje kao nemoguća misija, ali na primeru Breda Pita i Gvinet Paltrou vidimo da to ne mora uvek da bude slučaj.


Glumci, koji su se rastali pre 25 godina, sada su jedno drugo intervjuisali, odnosno vodili razgovor prepun iskrenih pitanja koji je potom objavljen na Gvinetinom sajtu Goop. Povod je bilo Bredovo učešće u pokretanju novog brenda odeće od kašmira God’s True Cashmere, ali pričali su o svemu osim o modi!

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Bred Pit i Gvinet Patrou bili su devedesetih u skadnoj vezi i, štaviše, vereni"! Par se zavoleo 1994. godine, na snimanju filma "Se7en", a verili su se 1996, nakon čega su se i rastali već 1997. Nikada jedno o drugom nisu pričali na bilo koji način osim uz uvažavanje i ljubav, a ostali su prijatelji — tako dobri da se i 25 godina kasnije čuju i viđaju.


Medijima je, očekivano, najinteresantniji deo intervjua bio onaj koji se odnosio na njihov odnos.

 

  • Pit: Čoveče, nekako sve u životu dođe na svoje mesto, zar ne?
  • Paltrou: Da, dođe. Ja sam konačno pronašla Breda za kog je trebalo da se udam. Trebalo mi je 20 godina.
  • Pit: Divno je imati te kao prijatelja danas.
  • Paltrou: Jeste.
  • Pit: I ja te toliko volim...
  • Paltrou: I ja tebe volim mnogo.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Nakon raskida 1997. godine, Bred je imao nekoliko kraćih veza, posle čega je upoznao glumicu Dženifer Aniston 1998. Par se venčao na intimnoj ceremoniji u Malibuu 29. jula 2000. godine, a ovaj brak postajao je sve do januara 2005. godine. Glumac je Anistonovu, kao što je poznato, prevario s Anđelinom Džoli, kojom se oženio 2014. godine, da bi se rastali 2016. Usledila je velika pravna bitka za starateljstvo i o raspodeli imovine, a Džolijeva je optužila glumca za nasilje u porodici i zahtevala da se redovno testira na narkotike da bi mogao da viđa njihovo šestoro dece.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Što se tiče Gvinet Paltrou, njen ljubavni život bio je nešto mirniji nego u Bredovom slučaju: posle kraće veze s Benom Aflekom upoznala je britanskog pevača Krisa Martina, frontmena grupe Koldplej, za kog se udala u decembru 2003. godine.

 

Gvinet Paltrou
foto: Profimedia

Dobili su dvoje dece, da bi se rastali 2016. godine. Ipak, glumica i muzičar imaju sjajan odnos i jedno drugo nazivaju najboljim prijateljem, a od 2018. godine je Gvinet u braku s producentom Bredom Falčukom.

 

 

makonda-tracker