POGLEDAJTE

Tajna ceremonija u LUKSUZNOM HOTELU okruženom jezerom i šumom: Venčali se Dženifer Lopez i Ben Aflek?

0

Ceo svet je nedavno pratio veliko pomirenje Dženifer Lopez i Bena Afleka nakon skoro dve decenije odvojenih života.

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek su mnoge iznenadili svojim pomirenjem, a slavna Džej Lo je sa ponosom pokazala svoj verenički prsten u videu u kom je i plakala od sreće.

 

Benifer, kako fanovi popularno nazivaju ovaj holivudski par, je stalno u centru pažnje, što zbog striktnih pravila Džej Lo koja se moraju poštovati, što zbog senzacionalnog pomirenja, ali i tajnog datuma venčanja.

 

Jako je teško da dve ovako poznate ličnosti uspeju da sakriju venčanje, ali pošto fotografije ne postoje nigde, strani mediji pretpostavljaju da su Benifer prodali ekskluzivno nekom prestižnom časopisu.

 

Venčanje je održano, kako se navodi, u Ric Rejnolds hotelu u Džordžiji, a ljudi koji su bili u blizini su ove informacije preneli medijima. 

Još uvek se ne zna ko je bio od zvanica, ali stranci tvrde da je među okupljenima bio i Mark Entoni, bivši muž Džej Lo sa kojim ima blizance i sa njim je u prijateljskim odnosima.

 

Ekskluzivni hotel za koji se kaže da je bilo održano venčanje je sa pet zvezdica, nalazi se na ogromnom jezeru i skriven je u prirodi i šumi, što je verovatno jedan od razloga zašto su se Lopez i Aflek baš za njega odlučili.

 

 

makonda-tracker