nova tužba

Njena namera? "Da mu NANESE ŠTETU!" Bred Pit optužio Anđelinu Džoli da za saradnju s ruskim oligarhom njemu u inat

0

Baš kad se malo primire strasti, rat između Anđeline Džoli i Breda Pita ponovo se razbukta...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Džoli je htela da nanese štetu svom bivšeg suprugu Bredu Pitu kad je prodala svoj udeo u njihovom zajedničkom vinogradu, navodi se u novim pravnim dokumentima.


Glumac tuži bivšu suprugu i majku šestoro njihove zajedničke dece da je prodala svog deo vinarije Chateau Miraval, koju su zajedno pazarili 2008. godine, Rusu Juriju Šefleru.

 

Imajući u vidu aktuelni rusko-ukrajinski sukob i sankcije koje trpe ruski bogataši, posao bi zbog ovog poteza mogao da trpi i Pit bi mogao da bude na gubitku, a Bred je naveo da ga je Anđelinina odluka da proda svoj deo vinarije baš Šefleru primorala na partnerstvo sa "strancem otrovnih veza i namera".

 

1 / 11 Foto: JENS KALAENE/AFP/Profimedia


Glumac dalje tvrdi da su njegova bivša supruga i on imali dogovor da ne prodaju svoj udeo bez dozvole ovog drugog i da ga je Džolijeva prekršila jer je to učinila bez Pitovog znanja.


Njegovi advokati dodali su da je ovaj posao pod njegovim upravljanjem prerastao u "priču o međunarodnom i multimilionskom uspehu" i da "Džolijeva tome nikako nije doprinela".


Zaključak je da je "Džolijeva pokušala da nanese štetu Pitu", dodaje se u dokumentima.


Džolijeva je znala i nameravala da Šefler i njegovi saradnici pokušaju da kontrolišu biznis koji je Pit izgradio i da će potkopati Pitovu investiciju u Miravalu — stoji u papirima.


Anđelina Džoli i dalje se nije oglasila ovim povodom.

 

Bivši bračni par se u septembru prošle godine dogovorio se da proda svoje imanje u Francuskoj, vredno 164 miliona dolara, a Pit je tada podneo tužbu protiv Džolijeve, koja je i tad pokušala da proda svoj deo vile jer je prekršila "njegovo pravo preče kupovine i ostvarivanja profita".

 

Podsetimo, Anđelina i Bred rastali su se 2016. godine, a od tada su u više navrata vodili pravne bitke.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker