svi su joj se divili

Verovala da je ISUSOVA SESTRA, razorili joj brak s pevačem: Lepotici pred kojom je Italija drhtala SEKTA UNIŠTILA ŽIVOT

0

U trenutku kada su Evropljanke ludele za najpopularnijom italijanskom muzičkom zvezdom, njegovo srce imala je vatrena i mlada Mišel. A onda je sve krenulo nizbrdo...

foto: SASCHA SCHUERMANN/AFP/Profimedia
foto: SASCHA SCHUERMANN/AFP/Profimedia

Švajcarsko-italijanska voditeljka i manekenka Mišel Ivon Hunciker danas ima 45 godina, a može da se pohvali istim stasom kakav je imala kada ju je svetska javnost upoznala, još krajem devedesetih godina.


Čuvena lepotica uslikana je na plaži u Milano Maritimi, gde je uživala sa ćerkama Selest i Sol, a paparacima nije promaklo njeno savršeno telo istaknuto bikinijem u bojama duge.

 

Mišel Hunciker
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mišel je od početka karijere poznata kao jedna od najlepših žena u Italiji, ali njen život nije uvek bio onako savršen kako je to uobičajeno u slučaju vanserijskih lepotica u ovoj zemlji.


Šira javnost prvi put je čula za Mišel Hunciker kada se pročulo da je u vezi s muzičkom zvezdom Erosom Ramacotijem. U tom trenutku Mišel je imala tek 19 godina, dok je pevač bio u tridesetim. Par se potom venčao 1998. godine, a rastali su se 2002, dok se formalni razvod dogodio tek 2009. S Ramacotijem je dobila ćerku Auroru Hunciker Ramacoti, koja danas ima 25 godina i koja je rođena dve godine pre njihovog venčanja.

 

Tokom njihove ljubavi, Erosu je prelepa Mišel bila velika inspiracija, a malo je poznato da je njegov hit Più bella cosa posvećen upravo bivšoj supruzi.

 

Eros Ramacoti, Mišel Hunciker
foto: RONALD WITTEK / AFP / Profimedia

Kako se u italijanskim medijima spekulisalo, jedan od razloga za razvod bilo je to što je Mišel odbijala da prekine svoje veze s bizarnim kultom Ratnici svetlosti, čija je članica bila pet godina. Dok je Ramacoti imao upalu grla, oni su se zbližili s doktorkom koja ga je lečila, a lekarka je ubrzo svoju prijateljicu odvela na sastanke sekte koja je odmah "usisala" lepoticu.


Dok je bila pripadnica kulta, Mišel se, u skladu s pravilima, odrekla cigareta, alkohola, intimnih odnosa i masturbacije jer Ratnici svetlosti veruju da je to nešto bez čega pojedinac ne može da bude istinski čist.

 

Postala je veganka, a čuvenu italijansku picu je odbijala jer je "pica koncentracija demonskih moći".


Pet godina je trajalo njeno verovanje i slepo praćenje pravila, kada se konačno istrgla iz kandži sekte, posle čega je objavila autobiografiju "Naizgled savršen život". U njoj se može pronaći mnogo bizarnih detalja o normama Ratnika svetlosti.

 

1 / 9 Foto: Jürg Carstensen/AFP/Profimedia


Pre sastanka bismo morali da se istuširamo i oblačimo se u belo. Uvek smo morali da skinemo cipele na pragu. Onda bismo ponovo morali da peremo na ruke i da sedimo u krugu pre nego što počnemo sa seansama meditacije — prisetila se Mišel.


Kako je tada podelila, ona je živela u uverenju da je sestra Isusa Hrista i reinkarnacije jedne nacističke mlade, dok je seksualnost smatrana životilnjskim i izlišnim instinktom.


Kako je sve više tonula u mračni svet sekte, Mišel je prekinula sve kontakte s porodicom i prijateljima, a danas veruje da ne bi preživela da se njen život nastavio tako. Priznala je da je kult kriv i za njen razvod, jer su je ubeđivali da Ramacoti loše utiče na nju i da pokušava da je udalji od porodice.

 


Nakon što se spasila, Huncikerovoj nije bilo lako da se vrati karijeri, pa ima tek povremene televizijske angažmane, ali je uspela ponovo da pronađe ljubav.

 

Ona je, naime, od 2014. godine u braku s Tomasom Trusardijem, naslednikom čuvene kompanije Trusardi, s kojim ima ćerke Selest i Sol. Ipak, ove godine se razvela i od njega, a trenutno ne otkriva šta se događa u njenom privatnom životu.

 

 

makonda-tracker