promašila za 2.500 km

"Bila sam u Parizu, koji je tik uz Ukrajinu": Dženifer Aniston JEDNOM REČENICOM i nasmejala i naljutila Evropljane

2

Znamo da Amerikanci često nisu najupućeniji u geografiju Evrope, ali ova izjava poznate glumice naišla je na bezbroj reakcija

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena glumica Dženifer Aniston nedavno je u Evropi snimala novu komediju "Misterija ubistva 2", o čemu je pričala u intervjuu za magazin People.


Zvezda "Prijatelja" tom prilikom se osvrnula i na aktuelne političke teme i istakla da joj je bilo teško tokom snimanja u Parizu jer je bila tako blizu — Ukrajine.

 

Dženifer Aniston
foto: Amy Sussman/GettyImages/Profimedia

Kako je Dženifer objasnila, teško joj je pao boravak u Evropi jer od početka pandemije nije bila dugo razdvojena od svojih pasa, a sada je u Parizu provela tri meseca. Ipak, najgore joj je bilo jer je "Ukrajina toliko blizu" ili, kako je ona objasnila, maltene možeš da baciš kamen iz Pariza i pašće na Ukrajinu.


Dok američki mediji javljaju da je glumica dala srceparajuću izjavu, mnogi Evropljani primetili su da razdaljina između Pariza i Kijeva iznosi malo manje od 2.500 kilometara, što svakako nije dovoljno blizu da bilo ko strepi.

 

"O čemu priča ova žena, je l' ona videla nekad mapu sveta", "Amerikanci ne mogu da se potrude da bave pogled na kartu, toliko smo im nebitni", "Oprostićemo joj jer je iz Amerike", "Promašila si 'samo' za 2.500 kilometara", "Nadam se da nije plašila za svoju bezbednost zbog rata u Ukrajini dok je bila u PARIZU"... neki su od komentara na mrežama.

 

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

Ona je istakla i da joj nije bilo lako što snima komediju u trenutku dok na kontinentu besni rat, ali se tešila time što je ljudima potreban smeh.


Osećala sam se tako beskorisno jer snimam komediju u trenutku kada je započet rat u Ukrajini. Ali onda sam podsetila sebe da je ljudima sada baš to potrebno. Trebaju im komedije, treba im da se smeju i da na minut zaborave na brige — objasnila je Dženifer.


Anistonova se, inače, više puta oglašavala povodom rata u Ukrajini i pružala podršku Ukrajincima.

 

 

makonda-tracker