nemilosrdno

"Čarls mora da uzme titule ovim OTROVNIM PACOVIMA!" Reakcije poznatih ličnosti na ispovest Megan Markl i princa Harija

2

Vojvotkinja od Saseksa pohvalila se pred kamerama podrškom koju joj je pružila Bijonse, a zvezde koje su se javno oglasile povodom njihove ispovesti nisu tako srdačne...

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dokumentarna serija "Megan i Hari", u kojoj su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) izneli niz zapanjujućih optužbi na račun britanske kraljevske porodice, tamošnje javnosti i medija, nastavlja da izaziva reakcije.


Megan i Hari pričali su kako su ih proganjali paparaci, da je Palata mediima poturala negativne priče o Megan da se ne bi pisalo o drugim članovima porodice, da je ona bila "hrana za vukove" i mnogo sličnih stvari.

 

Iako su Netfliksovu ponudu prihvatili kako bi ispričali svoju stranu priče i popravili svoj imidž, reakcije su mahom negativne. Tako čak i oni koji su im simpatični ne mogu da ne primete da par "vrti istu priču" godinama, kao i da Saseksovi glume spontanost.

 

Kamere su se u njihovoj blizini sasvim slučajno našle kada je Hariju stigla poruka od brata Vilijama posle intervjua koji su Megan i on dali Opri Vinfri, par je sniman baš u momentu kad vojvotkinji stiže poruka od Bijonse, a snimatelji su bili s njim u automobilu baš kada su primetili da ih neko prati...

 

Megan i Hari, Princ Hari, Megan Markl
foto: Netflix / Planet / Profimedia

Kako na sve to reaguju poznate ličnosti, oni koji i sami imaju iskustva sa izloženošću javnosti?


Među najglasnijima je Pirs Morgan, nekadašnji poznanik Megan Markl i britanski novinar koji o njoj priča vrlo negativno nakon što je počela da ga ignoriše čim je upoznala princa Harija. Ne samo što je glasan nego je i brutalan.

 

Kralj Čarls mora da oduzme preostale titule i veze s kraljevskom porodicom ovim otrovnim pacovima... i mora to da učini što pre, dok ne unište monarhiju – poručio je Pirs Morgan na Tviteru bez zadrške. – Princ Hari javno blati svog brata Vilijama, naziva svog oca kralja Čarlsa lažovom, napada svoju pokojnu baku i kraljicu što nije uradila ništa. Ovo je tako grotesknai odvratna izdaja porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@piersmorgan)


Poznati radijski voditelj Hauard Stern kaže da mu nije jasno kako Hari može da bude toliko surov prema svojoj porodici iako razume da je princ ogorčen.


Ja ne bih izdržao, ali moja žena hoće da gleda ovo... Ispadaju k***e koje kukaju. Moram da priznam, ne shvatam ovo. Kapiram da je princ Hari ljut na monarhiju zbog majke, ponašali su se užasno prema njoj... Žao mi je što je princ Hari izgubio majku i sve to. Tu imam empatiju. Ali, Isuse Hriste, kad su počeli da kukaju "Kme, kme, kme, ne sviđam im se", a Megan hoće da je vole u toj zemlji, ali, čoveče, o, čoveče... Ovo je kao "Kardašijanovi", ali dosadno – smatra Stern.

 

Glumica i komičarka Keti Grifin konstatovala je da je par baš bio uporan da pokaže da koriste mnogo nadimaka kada se obraćaju jedno drugom i da je u svemu videla elemente komedije, kao i da je ljubavna priča ovog para razočaravajuća.

 


Gledaću, ja ih volim i sve to, ali... Kako su se upoznali? Na prokletom Instagramu. Princ Hari je blejao na Instagramu i video zgodnu brinetu, kao što radi svaki drugi momak. Razočarana sam, da. Mislila sam da će ovo biti velika ljubavna priča. Mislim, zar nisu gledali "Krunu?" – kaže Keti.


Poznata američka TV ličnost i preduzetnica Beteni Frenkel kaže da u ovoj seriji vidi samo jednu svrhu.


Deluje kao da je sve ovo samo o tome koliko su bili poznati... i bilo je nemilosrdno – kaže ona. – Baš su hteli da guraju paralelu sa princezom Dajanom, a mislim da su postigli suprotno jer je Dajana tu bila tri, pet, sedam puta duže nego Megan, a u monarhiju je ušla kad je imala 19 godina. Jednostavno nije isto. Megan je došla kao razvedena žena, starija i afričkog porekla.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Voditeljka Megin Keli kaže da je gledanjem ove serije izgubila tri sata života i nazvala serijal farsom.


Kako dosadno, neinspirišuće i beskrajno traćenje vremena – rekla je ona. – Verovali ili ne, ovaj par se još uvek žali, uprkos tome što imaju dvoje prelepe i zdrave dece... i skoro 200 miliona u banci zahvaljujući svojoj neutoljivoj želji da "konačno ispriča svoju priču".

 

 

makonda-tracker