da li će podneti pritisak javnosti?

"Da li ti je novac važniji od porodice?": Kako su Hari i Megan reagovali na lavinu neprijatnih pitanja novinara (VIDEO)

5

Megan Markl i princ Hari dobitnici su Ripple of Hope nagrade za borbu protiv rasizma i podršku mentalnom zdravlju.

foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL
foto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL

Megan Markl i princ Hari su primili nagradu u Kenedi centru u Njujroku, a tokom njihovog dolaska se skupio veliki broj novinara sa neprijatnim pitanjima.

 

Tradicionalna nagrada se dodeljuje poslednjih 50 godina, a ovog puta je pripala Hariju i Megan, međutim, niko nije očekivao ovakav rasplet događaja. 

I dok su kretali u svoj momenat slave, novinar je pitao Harija, što se može čuti u pozadini: "Imaš li poruku za porodicu, Hari? Da li misliš da povređuješ porodicu, Hari?". A kada su se Megan i Hari približili novinarima, jedan je postavio sledeće pitanje britanskom princu: "Da li ti je novac važniji od porodice?".

Hari se na sva pitanja samo smeškao i nije odgovorio ni na jedno, dok se i Megan trudila da ignoriše neprijatnost koju su doživeli.

 

Podsetimo, ovo se dešava samo tri dana pre izlaska prve tri epizode Netfliksove serije Hari i Megan, za koju su pretpostavlja da se neće dopasti kraljevskoj porodici, te da je Hari opet iskoristio materijal za upiranje prsta u porodicu. Navodi se da su od ove serije Hari i Megan zaradili 100 miliona dolara.

Biograf Džozefa Kenedija, oca Roberta Kenedija, nazvao je dodeljivanje nagrade Hariju i Megan "očigledno smešnim potezom".

 

 

makonda-tracker