teške reči

Raskrinkao ju je: Britanski voditelj OPTUŽIO vojvotkinju da ga je ISKORISTILA!

0

Njeno ime propraćeno negativnim konotacijama slušamo iz dana u dan. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski voditelj i kolumnista Pirs Morgan u svojoj kolumni koju piše za "Dejli Mej", otkrio je detalje poznanstva sa vojvotkinjom Megan Markl. 

On je napisao kako su se upoznali, ali i zbog čega ga je razočarala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Piers Morgan (@thepiersmorgan) on

 

Njihovo prijateljstvo datira od jeseni 2015. godine, kada je Pirs zapratio zvezde jedne američke serije, među kojima je bila i Megan.

 

Tada je Megan napisala.

Pozdrav. Hvala za praćenje. Vaš sam veliki fan. "

 

Nakon toga, njih dvoje su se redovno dopisivali, a čak i odlazili na pića. Ona ga je čak pitala za neke savete, kao i to da gostuje kod njega u emisiji. Jednom prilikom je Megan dolazila u London, pa je pisala Prisu da se nađu. Proveli su zajedno 90 minuta, a ona mu je tada ispričala sve o svojoj problematičnoj porodici, Donaldu Trampu, kao i seriji u kojoj je glumila.

 

 

Pitala me je za savet oko karijere i medija i da gostuje u mojoj emisiji. Iz taksija mi je poslala nekoliko poruka kojima mi se zahvaljivala i napisala je da se raduje našem sledećem susretu. Mislio sam da smo prijatelji. Nisam bio u pravu."

-napisao je Pirs, prenosi "24sata"

Nakon toga su prekinuli kontakt. Zbog iskustva kakvo je imao sa vojvotkinjom, Pirs je veoma ironičan, te je napisao.

 

 

Njen prvi muž? Odbacila ga je čim je postala popularna serija u kojoj je glumila. Njena porodica? Zabranila im je dolazak na svadbu. Njen otac? Odrekla ga se jer je za medije pričao o njoj."

 

Takođe je naveo da se "takvi ljudi" nikada ne menjaju uz objašnjenje:

 

Kada su insajderi sa dvora počeli da pričaju toliko s**nja o njoj, možete da budete sigurni da je dobar deo istinit, a zbog mog iskustva sa njom, nisam nimalo iznenađen."

-završava voditelj

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker