koga briga za tračeve?

Raduju se PRINOVI i ne brinu o Megan i Hariju: Princ Vilijam i Kejt Midlton ovih dana imaju mnogo razloga za SREĆU

0

Prinčevi Džordž i Luj i princeza Šarlot dobijaju novog prijatelja za ceo život!

foto: Paul Faith / AFP / Profimedia
foto: Paul Faith / AFP / Profimedia

Britanska kraljevska porodica ponovo je ovih dana jedna od vodećih tema u svetu, a posebno u Engleskoj, zbog skandalozne dokumentarne serije "Megan i Hari".

 

U pitanju je Netfliksov serijal u kom su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl pričali o maltretmanu koji su doživljavali tokom života u Velikoj Britaniji, proganjanju od strane paparaca, rasizmu s kojim su se susretali, odnosu s princem Vilijamom i Kejt Midlton...

 

I dok se svi pitaju kako Vilijam reaguje na ponašanje mlađeg brata i snahe, tamošnji mediji javljaju da budući kralj ima ovih dana više razloga za slavlje nego za brigu.


Naime, njegov najbolji prijatelj Tomas van Strobenzi, kum Vilijamove ćerke princeze Šarlot, dobio je drugo dete. Poznati bogataš i njegova supruga Lusi, inače učiteljica u školici koju su pohađala sva deca princa Vilijama i Kejt Midlton, dobili su sina Alberta pre nekoliko dana.

 

Tomas van Strobenzi
foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Koliko je Tomas van Strobenzi važan u Vilijamovom životu govori ne samo to što provode vreme zajedno kad god su slobodni i sada imaju kumovske veze, nego je on držao govor na prinčevom venčanju.


Par već ima dvogodišnju ćerku Meri, a britanski mediji pišu da je ovo posebno radosna vest za Vilijama i Kejt jer su njihova deca Džordž, Šarlot i Luj dobili novog prijatelja za ceo život.

 

1 / 9 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia


Veze princa Vilijama sa Tomasovom porodicom idu daleko u prošlost, budući da je je njegova majka princeza Dajana bila dadilja kod Van Strobenzijevih pre nego što se udala za Čarlsa, a dok su joj sinovi bili mali često su išli zajedno na odmor.

 

Ovo bi sigurno moglo da probudi misli princa i princeze od Velsa o četvrtom detetu, budući da je Kejt ranije pričala kako njen suprug stalno "strepi" od njenih susreta s bebama.


Vilijam stalno brine da ću upoznati nekoga ko ima manje od godinu dana. Dođem kući i kažem: "Hoćemo još jedno?" – otkrila je Kejt u februaru ove godine. 

 

Mediji su ranije pisali kako ona već godinama želi još jedno dete, čemu se kraljica Elizabeta II protivila.

 

 

makonda-tracker