bez dlake na jeziku

Tražila joj "dečka Engleza", pa OKRENULA LEĐA: Žena koja je upoznala Harija s Megan Markl ima BRUTALNU poruku za njih

0

Da nije bilo ove poznate dame, ne bi bilo ni ljubavi princa Harija i Megan Markl, Megzita, intervjua i serija koje ruše ugled monarhije, besa Britanaca...

foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS
foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Pre nekoliko dana su a Netfliksu objavljene tri epizode dokumentarne serije "Megan i Hari", koja je, bez sumnje, vodeća vest u britanskim medijima.


Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari (38) i Megan Markl (41) pričali su o baš svemu što je javnost želela da zna: o svojim odnosima s britanskom kraljevskom porodicom ili, kako je nazivaju, Institucijom, strahu za bezbednost, proganjanju od strane paparaca, osudama, rasističkim ispadima s kojima su se suočavali i mnogim drugim problemima koji ih godinama tište.

 

Njihova ispovest naišla je na negativnu reakciju Britanaca, a mnogi pozivaju kralja Čarlsa III da sinu i snahi oduzme titule nakon što su, kako se to tumači, loše pričali o njihovoj zemlji.


Sada se oglasila i TV ličnost Lizi Kandi, koja je i bila Kupidon za Megan i Harija – ona je tada koja ih je upoznala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)

 

Zato se svi pitaju šta ona ima da kaže o svemu, a Lizi priznaje da će gledati ovu dokumentarnu seriju, mada dodaje da je "zgrožena" onim što Saseksovi rade.


Kandijeva je nakon intervjua koji je par dao Opri istakla da oni nemaju poštovanja i da "pokušavaju da sruše monarhiju".


Mogli su ovo da objave još dok je kraljica bila živa, imam osećaj da pokušavaju da unište 70 godina njenog neverovatnog rada – rekla je Lizi. – Čini mi se da moraju da nađu novi identitet – prestanite da cvilite, prestanite da kukate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzie Cundy (@lizziecundy)


Ona se osvrnula na fotografije i snimke paparaca koji su prikazani u dokumentarnoj seriji "Megan i Hari" i napomenula da to uopšte nisu paparaci koji su jurili za njima.


Jedna od fotografija je sa suđenja Kejti Prajs, jedna je sa premijere "Harija Potera". To je sprdnja. Treba da se stide – smatra Lizi. – Volela bih da nikad nisam upoznala Harija s njom. Za sve sam ja kriva! Žao mi je, izvinjavam se svima!

 

Megan i Hari, Princ Hari, Megan Markl
foto: Netflix / Planet / Profimedia

Kandijeva, inače, poznaje Megan Markl od 2013. godine, kada su se srele na jednom humanitarnom događaju, a potom su počele da se druže. Megan joj je u jednom trenutku rekla da bi volela da joj Lizi nađe "dečka iz Engleske", a nekoliko godina kasnije ju je ova TV zvezda upoznala s princem Harijem.


Ali čim joj je stavio prsten na prst, ona je nestala s Tvitera, broj telefona joj više nije bio aktivan – otkrila je Lizi.

 

 

makonda-tracker