"svetla tačka u našim životima"

Nakon TRAGEDIJE koja ih je zavila u crno — imaju NOVI RAZLOG za sreću: Alek Boldvin (64) čeka OSMO dete!

4

Hilarija Boldvin (38), supruga Aleka Boldvina, otkrila je da sa 64-godišnjim glumcem čeka sedmo dete!

foto: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO
foto: EPA-EFE / JOHN G. MABANGLO

Ova lepa vest stiže tačno šest meseci nakon strašne tragedije kada je njen suprug usmrtio Halinu Hačins na snimanju filma Rust. Porodica direktorke fotografije Haline Hačins, koja je stradala u oktobru 2021. godine tokom snimanja filma Rust, ipak je podnela tužbu protiv glumca i njenog prijatelja Aleka Boldvina, koji je rukovao pištoljem koji ju je usmrtio. Ipak, on ima sasvim nov i prelep razlog za sreću, što je podelila njegova supruga...

 

Nakon mnogo uspona i padova proteklih godina, imamo uzbudljvu vest i veliko iznenađenje! — započela je Hilarija. — Bili smo sigurni da je naša porodica kompletna i presrećni smo zbog iznenađenja. Delim s vama i momenat kad smo rekli deci i, kao što možete videti, veoma su uzbuđeni.

 

 

Naša beba je svetla tačka u našim životima, blagoslov i dar u neizvesnim vremenima — zaključila je Hilarija.

 

Alek i Hilarija imaju šestoro dece, Karmen, Rafaela, Leonarda, Romea i Edua, a u martu ove godine otkrili su da se njihovoj porodici priključila i beba Marija Lusija. Spekulisalo se kako je Lusiju rodila surogat majka, a par se na ovaj potez odlučio još dok je Hilarija bila u drugom stanju sa Eduom

 

Govorim ljudima da je moja supruga kolekcionarka. Neki ljudi skupljaju automobile, neki satove, neki umetnine. Moja supruga sakuplja bebe.Ona voli bebe — pričao je Boldvin u emisiji Elen Dedženeres. — Čim beba napuni tri godine, kad nisu zabavne koliko su bile, pogledamo se i kažemo: "Vreme je za još jednu".

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Osim dece sa Hilarijom, Alek Boldvin ima i ćerku Ajrlend, koju je dobio tokom braka s koleginicom Kim Bejsinger.

 

Hilarija je pre rođenja Edua iskusila dva pobačaja, a o tome je otvoreno govorila na društvenim mrežama, te je čak i dokumentovala taj proces, kada je objavila seriju fotografija i snimaka uz opis "Želim da podelim sa vama da najverovatnije doživljavam pobačaj"... Ona je ubrzo otišla kod doktora, pa čak i delila fotografije iz bolnice. Drugi pobačaj doživela je u četvrtom mesecu trudnoće.

 

Tada je napisala da će biti dobro, iako sad nisu, kao i da su presrećni što imaju 4 zdrave bebe. Na sreću, dobili su u međuvremenu još 2 bebe, a sada je na redu još jedna... I znajući ovaj par, neće se ni zaustaviti na sedmom (u Alekovom slučaju, osmom) detetu.

 

 

makonda-tracker